Kako napraviti vlastite zamrznute oblozi

Koristio sam se u prolazu zamrzivača u zavidnosti svih tih savršeno projektiranih smrznutih burritosa. Kako su uspjeli dobiti sve što je tamo tako da se ne zagrijava kada se zagrije? I zapečaćena je samo s tankim plastičnim omotom? Pa, usudio bih se reći da sam ga osvojio. Brojni savjeti pomoći će vam da izradite vlastitu svježu zamrzivačku kartu!

Pravilno zamrzavanje: Zamrzavam zamotke pomoću tri alata za zamrzavanje. Prvo, umotan sam u aluminijsku foliju, siguran sam da koristim komad koji ga u potpunosti čini oko cijelog paketa. Zatim pokriti taj sloj u plastičnom foliju. Zatim, da bi se omotnice organizirale u mojem zamrzivaču i potpuno osiguralo da se drže daleko od zraka za zamrzavanje, stavio sam ih u veliku plastičnu vrećicu. Da, puno otpada ovdje, ali preskakanje korakom ili dva obično znači krajnji proizvod usranog degustacije i vjerojatno gubljenu hranu.

Ključni sastojci: Prilikom izrade obloga za zagrijavanje, smatram da im je potrebno barem malo sira, posebno ako su napunjeni povrćem. To ih čini vrijednim grijanja, u mojoj knjizi. Važniji od sastojaka koji su uključeni sastojci su izostaviti. Prvo pravilo zamrzavanja: ako to nije dobro za početak, nije vrijedno smrzavanja. Neke od svježeg povrća koje možete uključiti u salatu, na primjer, čine užasne zamrzavanje: svježe rajčice, salate, krastavci, itd. Nemojte računati na ništa kuhanje u procesu ponovnog zagrijavanja – planirajte kuhati sve po prvi puta , prije zamrzavanja. Pečeno povrće je sjajno za ovo, kao što su pržena meso s puno vlage još uvijek lijevo u njima (zaboravite da tanke rezane deli mesa i idi za isjeckan pileći govedina ili piletina).

Nježno zagrijavanje: Neka se vaši omotač otopiti u hladnjaku preko noći ili barem nekoliko sati prije ponovnog zagrijavanja. Mikrovalna pločica u trajanju od 30 sekundi, okretanje dok idete, i provjerite da zamotajte u tajno još uvijek mirni centar. Ako izrezete u njega i sir se ne otopi (još jedan razlog za upotrebu sira!), Držite grijanje. Zagrijam rudnik u pećnici tostera u omotaču folije 10 minuta, a još nekoliko minuta odmašćen na tost van.

Koje su vam omiljene oblozi za zamrzavanje?

Povezano: Recepti za ručak: pečeni čokoladni krumpir s karameliziranim lukom i pestom

(Slike: Stephanie Barlow)