Kako koristiti Costco i moj zamrzivač za mjesec dana od sendviča za doručak

Kako napraviti sendviče za doručak koji se mogu pretvoriti u zamrzivač

(Slika: Kimberley Hasselbrink)

Skupljanje zamrzivača s mogućnošću doručka jedna je od tajni uspješnog planiranja obroka. Costco i poslijepodne kuhanja tajna je za izradu doručka za zamrzivače koji će trajati moju obitelj mjesec dana.

Evo kako putovanje u Costco i jedno popodne rada mogu spasiti doručak – jedan sendvič zamrzivača u isto vrijeme.

Costco + BEC = doručak Bliss

Dok desetak torbica za zamrzavanje može trajati tjedan ili dva u vašoj kući, traju samo tri dana s četvero djece. Krstarenje prolazima najvjerojatnije najboljim namirnicama u poslovanju, došlo je do spoznaje da je Costco najjeftiniji mjesto za opskrbu osnovnih namirnica za izradu sendviča slanine, jaja i sira,.

Dok će Costco zasigurno imati sastojke u izobilju za sve, od doručka do burritosa do paketa za tavernu za doručak – volim se staviti na sendvič s klasičnom slaninom, jaja i sira jer je lagano zagrijati i još lakše jesti s jednom rukom. Osim toga, znam da će svi uživati ​​u mojoj obitelji.


Recept: Kako napraviti sladoled, jaja i sendviče sladoledni


(Slika: Christine Han)

Ostale zamrzivačke ideje za doručak

Ako tražite druge opcije ili jednostavno želite zamrziti zamrzivač raznovrsnim sendvičima ili burritosima za doručak, predlažemo cijeli život. Baš kao i ovaj klasik, sastojci za sve te se lako mogu kupiti u količini u Costco ili bilo kojem drugom trgovačkom centru za skupljanje.

  • Kako napraviti hladnjak-Prijateljski doručak Burritos
  • Kako napraviti polagano kuhalo za doručak
  • Bijela jaja od soje i feta na engleskim muffinima
  • Ham, jaja i sir doručak Quesadilla
  • Sastoji se od sendviča za doručak u Frittata

Prije tog trošenja

Nakon što pronađete recept za rad, odredite koliko sendviča ćete napraviti. Provjerite ima li mjesta u vašem zamrzivaču za nekoliko vrećica sendviča. Nemojte zaboraviti provjeriti isporuku folije i zamrzivača prije odlaska u Costco.

Kontrolni popis za mjesec pečenja, jaja i sirovog sendviča

  • Kruh: 2-tuceta engleski muffini, croissants ili peciva
  • Sir: 2-tucet kriške, 1 pakiranog sira
  • Slanina: 2 funti
  • jaja: 5-desetak velikih
  • Dodaci: Aluminijske folije i vrećice za zamrzavanje

(Slika: Maria Siriano)

Kruh

Jednom u Costco, najprije kruži krušnom prolazu. Engleski muffini dolaze u pakete od 18, što znači da ćete trebati dva paketa (ne brinite, možete zamrznuti dodatke za sljedeći put). Alternativno možete podići dva pakiranja Costco kroasanaca ili dva pakiranja od Le Brea Torta sendviča Rolls, ako engleski muffini nisu vaša stvar.

Engleski obavještajni kolačić: Zašto je engleski kolač bolji od bagela

Sir

Obično sam zagovornik za rezanje ili uništavanje vlastitog sira, ali s velikim serijama kuhanja poput, recimo, pripremu sendviča za doručak za vaš zamrzivač, predlažem da dobijete pre-rezani sir. Kirkland Signature Sliced ​​američki sir je prilično savršen ako želite slaninu, jaje i sir koji nalikuje Egg McMuffin. Ponekad pokupim finija mješovite Deli Slices tako da postoji neka vrsta sira na našem sendvičima za doručak.

Na tim Egg McMuffins: McDonald’s Egg McMuffin je zapravo zdraviji nego što mislite

(Slika: Emma Christensen)

Meso

Na mom poslanju za klasičnu sendvič slanina, jaja i sir, više volim Kirkland Signature Premium Bacon. Prilikom kuhanja velikih serija slanine sam se oslanjao isključivo na pećnicu kuhane slanine. Također biste mogli zamijeniti slaninu za šunku (Jones kanadski krišom kriške su točno veličine koju želite za sendvič za doručak) ili kupiti svinjetinu kobasica u rasutom stanju.

Kuhati slaninu u rasutom stanju: Kako napraviti savršeno Bacon u pećnici

Jaja

Kupnja pet desetak jaja samo se osjeća nepristojno u redovitoj trgovini. At Costco nalazim stanove jaja jeftiniji i bolju kvalitetu. Također možete kupiti tekući bijeli bjelanjak ako želite umjereni sendvič za doručak.

Više o sendviču za doručak: 3 osnovne savjete za bolji sendvič za doručak

Učinak zamrzavanja sendvič

Jednom kad se sendviči za doručak montiraju i smrznu, lako mogu zgrabiti tri ili četiri odjednom i ostaviti ih neobrađenim u pećnici kako bi se zagrijali dok se svi ujutro pripremaju. Doduše, nećemo jesti ove sendviče za svaki doručak. Okrenut ćemo se između tih, smoothija i zobenog brašna kako bismo izbjegli umor u doručku, što znači da će dva desetaka sendviča lako prošetati mjesec dana.