Jednostavna kuhinjska večera: 5 obroka s smrznutim raviolima

Nisam siguran kada su se ravioli zaputili u moj repertoar za večernji obrok, ali paket sada zauvijek živi moj zamrzivač. Ravioli i njegovi punoljetni tjestenina su blagodat u kasnim noćima kada trebam obrok na stolu STAT. Jeste li ikada koristili zamrznute raviole za brzu hranu?

Obično kupujem svoje raviole i torteline pripremljene s bilo tržišta poljoprivrednika, Whole Foods, ili Trader Joe’s. Jednu ili dvije pakete držim u zamrzivaču, okrećući punila kako ne bi dosadio.

1. Jednostavno jelo od tjestenine – Naravno, većina ravno-naprijed i očigledan koristiti za ravioli je u jednostavnom jelo od tjestenine. Gutajte toplu tjesteninu s nekoliko sjeckanih rajčica, neko zasićene zelje ili omiljeni umak, a večera se poslužuje.

2. Velika večera salata – Ovo je također jedan od mojih najdražih ručkova za pripremu. Ja obično brzo karameliziram luk i bacam ih s kuhanim raviolima, zelenim salatama, šačicama oraha i svime svježe povrće koje imam oko.

3. Ravioli juha – Zamrznute raviole možete kuhati u bujnom juhu za super brzu juhu. Ostali veggies su bonus.

4. Ravioli Stir-Fry – Ovo nije ništa dražesno, ali daje istoj staroj ploči tjestenine raznovrsnost. Stavim po malo povrće i dodam kuhane raviole na kraju. Rubovi ravioli su svježi u vrućoj posudi i dobro se hrskavi.

5. Pecite ravioli – Staklene raviole u peći za pečenje s nekim umakom od rajčice i raznim sjeckanim povrćem kako bi se napravio brza oblika slobodnog oblika. Pecite na 350 ° C sve dok ne dobijete šampanjac. Potrebno je malo više vremena od ostalih jela, ali lijepo za jednostavan obrok i kuhati jelo.

Koje su vaše omiljene brze obroke s raviolima?

Povezano: Brzi tjedan obroka: 5 pizza za kasno ljeto

(Slika: Emma Christensen)