Jedini sastojak kojeg niste znali da vam je potreban za najlakši francuski tost

Mnogo sam naučio kuhati pokušavajući napraviti stvari koje volim jesti, što znači da već dugo radim palačinke, kajgana i francuska tost. Francuski tost je moj omiljeni, iako. Drago mi je što sve to još uvijek prihvaćamo kao doručak kad je jasno desert.

Ali sam je taj pojam doveo do ovog prečaca: U dane kad se vrhovno jutarnje lijenosti udari, samo rastopiti neki sladoled od vanilije i upotrijebiti ga umjesto umjesto skrivača. Radi! Divno je! I samo pričekajte dok ga ne probate sa sladoledom od jagoda!

Rastopljena sladoled Je li vam preostali francuski tost?

Kažu da je nužnost majka izuma, ali bih htio razgovarati s noćenjem s previše margarita za ovu razmišljanja. Sljedećeg jutra trebalo mi je brže (ali ne manje ukusno) način da se francuska tost, jer klasična tehnika uključuje posao nisam bio sasvim gore za.

Francuski tost izrađen je od umakanja kriške odrezanih kruha u bazu kvasca – mješavinu mlijeka i jaja – a zatim ih pržite do zlatno-smeđe. Kako bih mogao preskočiti da moram napraviti bazu za kremu? Što je već poslužilo tu svrhu u mojoj kuhinji? Sladoled! Bingo. I ovaj prečac je rođen.

(Slika: Joe Lingeman | Kitchn)

Kako to učiniti

Ovaj dio je blaženo jednostavan: križi kruh. Uhvatite neki sladoled vanilije iz zamrzivača. (Bonus bodovi ako je sladoled napravljen s bazom za kremu, što znači da sadrži jaja koja će ga učiniti bogatijom.) Dodajte nekoliko lopatice u mikrovalnu posudu i otopite sladoled u eksplozijama od 15 sekundi dok ne postane potpuno tekućina. Zatim prenesite tekućinu u plitku posudu za pečenje i dodajte rezani kruh. Potopite se na svaku stranu oko jedne minute ili dvije. Pan-pržiti kriške u maslacu i ulju dok zlatno-smeđe.

Internet je učinio vrlo jasno da nisam prvi koji misle o korištenju otopljenog sladoleda kako bi se francuska tost. (Legija od nas ponekad-lijeni kuhari imaju mnogo članova.) Ali ja se osjećam prilično originalno o korištenju okusa izvan vanilije kako bi francuski tost sa ovim trikom. Jagoda i pistacija su izmjenjivači igara!

Jeste li prije napravili francuski tost s otopljenim sladoledom??