Instant Pot Kremasta juha od rajčice ne može biti lakše napraviti

(Slika kredita: grašak i bojice)

Kitchnov “Delicious Links” stupac ističe recepte koje smo uzbuđeni zbog blogera koje volimo. Slijedite svaki tjedan dok objavljujemo favorite.

To je nakon Praznika rada, ljudi, što znači da bi moglo biti vrijeme da se oduvijek s Instagram-ready spremiti rajčica za začinjenu zdjelu od vrhnje juha od rajčice. I pronašao sam samo recept za ovaj tjedan.

Tipično sam za paru moju juhu od rajčice sa sirovim sirom na žaru, pa čak i sladolednim krutinama, ali ima nešto na vrhu ovog Instant Pot inačice s hrskavim parmezanskim slanicama, što me tjeralo da želim voditi kuću, pogledaj natrag.

Možete li to pogledati? To je prvi korak ove recepture. Zamijenite svoj Instant Pot za kuhanje i kuhajte luk u žlicu ulja dok su rubovi zlatni. Dodajte u češnjak i začini uz mrkvu, rajčicu, umak od rajčice, tijesto od rajčice i juhu od povrća. Postavite IP na visoki tlak 15 minuta. Nakon dopuštanja prirodnog otpuštanja tlaka, dodajte u krem ​​sir i pire s miješalicom za uranjanje ili redovnim mješalicom dok ne postane glatka ali još uvijek gusta.

Vrh s pečenim parmezanskim slanutkama i voilom! Krajnji su rezultati također dobri Instagram-sposobni.

Ne brinite ako nemate Instant Pot – recept također sadrži upute za pećnicu verte juhe. (Ali stvarno, vjerojatno biste trebali dobiti Instant Pot, jer sezonska sezona znači IP sezonu.)

Nabavite recept: Instant Pot Kremasta juha s hrskavim parmezanom slanutak od graška i bojice

(Slika: Joe Lingeman | Kitchn)

Više Delicious Soup Recipes od Kitchn

  • Slow Cooker Pileća juha Enchilada
  • Jednostavna juha od kuhališta
  • Kako napraviti francusku juhu od luka u spušenom štednjaku
  • Talijanska svadbena juha

Koji je vaš omiljeni recept jabuke za jesen??