Grožđica za kukuruzne pahuljice: 7 Recepti za domaće žito

Ako je vaš izbor doručka od suhog žitarica s velikim količinama hladnog mlijeka, ti su recepti za vas. Nismo imali pojma da je bilo tako lako izraditi DIY verzije nekih od naših omiljenih robnih marki!

1. Graham Nuts iz Chowa – Ovo je inačica grožđica koje se temelje na receptu knjige Kim Boyce Good to the Grain.

2. Čokoladni Cookie Doručak Žitarica iz obitelji svježeg kuhanja – Izrađena od kakaovog praha i brašna bez glutena, ovo je zasigurno zdravija alternativa za jutarnji slatki zub.

3. Speculoos Žitarica iz imati kolač, će putovati – Puffed kamut zaslađen je s našim omiljenim špiljama s okusom medenjaka.

4. Coco puffmaranth iz jestive perspektive – Pop malo amaranth i baciti ga s kakao praha za ovu verziju kakao puffs.

5. Brzo, sirovo, hranjivo domaće žito od pravog buke – Križ između granole i meuslija, ova žitarica je sjajna s mlijekom. Postoje i dobre informacije o prerađenim žitaricama u ovom postu.

6. Domaće kukuruzne pahuljice od plesa u polju Tansyja – Ono što su uvijek trebale biti kukuruzne pahuljice.

7. Zrnata braška pahuljica od gospodina Doručak – Ovaj recept samo čeka pregršt grožđica kako bi je zaokružio.

Voćni šljunak i Trix mogli bi biti malo izvan dosega kućnih kola, ali bili bismo znatiželjni pokušati brušenje dehidriranog voća u prah i zamjenom toga u receptima koji traže kakaov prah. Može biti zanimljivo!

Sve u svemu, vrlo smo znatiželjni da vidimo kako se ovi receptivi stupe na obrađene verzije na koje smo navikli. Učiniti bilo koji od vas napraviti svoju žitaricu?

Povezano: Recept: DIY Graham Crackers

(Slika: Chow)