Granola je nestala? 3 kreativne načine da se Granola vrati u život u kuhinji

(Slika kredita: Megan Gordon)

Čak i najbolji granola ima svoje dobre i ne tako dobre dane. Znaš što mislim: onaj trenutak kada shvatiš da ti granola nije tako pržen i hrskav kao što je nekada bio – umjesto toga, nađete li zurenje u zdjelu blago mekog i gotovo neugodnog zob. Sretan sam za tebe (i mene) Imam nekoliko ideja u rukavu za druge načine korištenja granole u kuhinji.

Budući da posjedujem tvrtku granola, uvijek tražim kreativne načine korištenja granole u kuhinji, au proteklih nekoliko tjedana dok radimo na nekim karticama Recepta i stranici Recept za našu web stranicu, naletio sam na nekoliko pobjednika. Gledajući unatrag, očito je da se ovdje okreću prema slatkoj strani stvari; Svakako bih volio čuti ako bilo koji od vas ima ikakve ukusne ideje o načinu na koji koristite granolu u kućnim kuhinjama!

1. Granola kora: Nedavno sam na vlastitom blogu slatkom žlicom napravio kore kore od tamne čokolade, inspiriran receptom koji sam otkrio Hrana i vino. Bio je to jedan od onih recepata gdje ja a) nisam mogao prestati jesti i b) nije mogao shvatiti zašto nisam mislio oženiti se s tamnom čokoladom i granolom prije. To je savršen način za korištenje beživotne granule – ili samo bilo koji granola, i odličan način za eksperimentiranje s orah i sjeme kombinacije koje ste možda znatiželjni ili uzbuđeni. U mom verziji sam bacao u neke suhe kokosove i goji bobice, ali svakako biste mogli upotrijebiti sve što ste postavili u spremištu. Ako je bijela čokolada veća brzina, isprobajte Emmu jagodu-badem granulu.

Nabavite recept

  • Tropska tamna čokolada Granula kora
  • Recept: jagoda-badem Granola kora

2. Cookie Cookie Chocolate Chocolate Granola: Jednostavan, neuspješan način da se probudite umorne granule je miješanjem u tijesto s čokoladnim čipovima. Ovaj recept posebno je lijep jer je prilično jednostavan i jednostavan. Ima malo zvona i zviždaljki – osim, naravno, dodavanja granole. Miješam u naše kolače lješnjaka i kakao u kolačiće i pogađam na pola brašna od cjelovitog pšeničnog zrna i oni su istinski izvan ovog svijeta.

Nabavite recept: Kolačići čokoladne čokolade Granola

3. Jednostavna Berry Crisp: Pravo na vrijeme za proljeće i ljeto pečenje, ovaj voćni čist recept je gotovo jednostavan za pamćenje. Upotrijebite svoje omiljene plodove ili voće, malo šećera i bacajte ovaj brzo i jednostavno preljev uz pomoć svoje omiljene granule i malo maslaca. Koristimo ovaj recept kad putujete ljeti kad trebate brzi i lagani desert – koliko ja često volim biti sljedbenik recepta i često ne rade bez nje, sada to mogu učiniti u snu.

→ Dobijte recept: Jednostavno Berry Crisp