Grahamovi krekeri su najviše frustrirajući dio S’morea – to čine umjesto toga

(Slika kredita: Lauren Volo)

Krpni graham krekeri su klasični izbor za sendviče toasted marshmallows i čokolade zajedno. To je način na koji smo naučili napraviti s’mores, i vitamine koje bez sumnje nastavljamo koristiti. Ali jesu li stvarno najbolji izbor za obavljanje posla? Tvrdio bih da ne. Jedan zagriz sve je potreban za slanje tremor kroz kreker, dovoljno jak da bi se ispucati i raspasti, što uzrokuje vašu s’more razbiti u komadiće.

Imam mnogo boljeg kandidata: kolačići graham cracker. Spremni za naučiti kako će sve promijeniti?

Gdje Graham Cracker ide u krivu

Arome, graham krekeri su idealan izbor za s’mores: oni su obični, blage, i samo jedva slatko. Taj blagi okus omogućuje da slada marshmallow i čokolada – pravi zvijezde showa.

Ali to je hrskava, mrvljiv tekstura koja čini graham krekeri sve pogrešno za posao. Uzmite jedan zagriz i možete se oprostiti od strukturnog integriteta vaših s’mores, jer se grahamovi komadi i lomljaju. Svaki uzastopni zalogaj djeluje kao trbuh koji još više dijeli svaki krekeri. Brzo postaje utrka za jesti što brže možete i uhvatiti komade ove slatke poslastice dok se raspadaju. Možda je to dio žalbe, ali ako ste nakon nekog drugog koji vam dozvoljava da se zadržite za svaki zagriz, onda je kolačić graham cracker za vas.

Razmislite o Grahamovom krekeru

Ovi kolačići šire se široki dok kuhaju, pa se skupe u ravne, okrugle diskove koji su mekani i žvakali, ali dovoljno čvrsti da bi se zadržali zajedno kada se prženi bademi i čokolada pojave u unutrašnjosti. Sastoji se od kombinacije zgnječenih grahamovih krekera (koristi se za brašno), maslaca, šećera i nekih drugih uobičajenih osumnjičenih za pečenje. Ovi kolačići vam daju cijeli paket – veliki okus graham s mekom čvrstoćom koja čuva s’mores u jednom komadu do posljednjeg ugriza.

Nabavite recept: Kolačići Graham Crackera

Pecite sada, jesti kasnije

Znam kako sada misliš: tko želi uključiti pećnicu da peče kolačiće, prije nego što napravi s’mores? Imate graham krekeri koji sjedaju u ostavi, plus s’mores su snack praktičnost – vrsta liječenja koja se može baciti zajedno kada je kapa udari.

I posve se složim s tobom. Rješenje je da ove kolačiće budu jednako prikladne. Nemojte čekati da s’mores želi pogoditi prije nego što to napravite. Pecite kolačiće sada, ili u subotu ujutro (ili stvarno kad god imate još nekoliko minuta za provesti u kuhinji), a nakon što su potpuno cool, pohraniti ih u hermetičan spremnik u zamrzivač.

Sljedeći put kad napravite s’mores, stignite u zamrzivač za ove kolačiće graham cracker. Ostavite ih na šalteru ili ih popite u mikrovalnoj pećnici, pećnici ili čak na roštilju na samo minutu ili dvije kako biste odmrznuli – ili ih jednostavno ostavite ohlađen za hladnu s’mores.