Dungeness Crab & Garlic Kruh: Crab Fest Izbornik za hranjenje gomile

Mi smo smack dab usred Dungeness rakovica sezone ovdje na Zapadnoj obali. Što znači, naravno, to je rakovica! Kuhajte ih, isparite ih ili ih pečite, samo budite sigurni da ćete dobiti popravak dok ste ovdje. Velika hrpa rakova zahtijeva društvo, naravno, zato je ovdje izbornik kako bi se sjećao rakovica.

Izbornik

  • Kruh od češnjaka s češnjaka
  • Hush Puppies
  • Tri-Colour Slaw s limunom
  • Teeny Tiny pržena nova krumpir
  • Parni ili kuhani rakovi, s puno rastopljenog maslaca i začina za uranjanje
  • Čokoladni melasovi kolačići s hrskavim limunskim glaziranjem
  • Potaknuto je puno hladno pivo (PBR, blijedi ales i IPA), bijelo vino ili ako se osjećate dodatno fancy, šampanjac

Tri-Colour Slaw s limunom

Scena

Rakovica je neuredna veza, vrsta događaja koji je najbolje podijeljen s tvrtkom tijekom laganog poslijepodneva. Obrišite stol novinama i nekoliko ručnika papirnatih ručnika i počnite gozbu s brzim udžbenikom na pucanju otvoriti cijelu rakovicu da biste pronašli meso. Evo korak-po-korak:

→ Kako kuhati i očistiti Dungeness rak

Čokoladni melasovi kolačići s Crunchy Lemon Glaze

Neka se dogodi

Dan ili dva prije zabave, napravite koleslaw i kolačiće. Također možete širiti polovice vrećica s maslacem od češnjaka širiti ujutro događaja i pržiti ih na toasty savršenstvo baš kao što svatko sjedi.

Pričekajte kupiti rakove ujutro događaja – oni neće dugo živjeti jednom iz vode i zasigurno žele da žive! Oni će biti dobro uhvaćeni u vašem hladnjaku nekoliko sati, a hladna temperatura će ih također učiniti sporom i lakšom za rukovanje kada dođe vrijeme za kuhanje.

U vrijeme rakova, podijelite i osvojite. Podijelite zadatke između vas i nekoliko prijatelja: netko za postavljanje stola, netko tko duboko pržiti štipaljke, netko tko će osigurati krumpir pržen i kruh od češnjaka, i netko tko će napraviti stvarno kuhanje rakova.

Jesti račiće je neuredan do krajnosti. Najbolje je zagrliti se s entuzijazmom. Većina drugih jela na stolu su prilično lako jesti s rukama, pa čak i krumpir! Preporučujem plastične vilice i zdjele za papir. Kad se svi maxed out na rakovom, izvadite kolačiće za poslije večere.

Što još volite služiti na vašim rakovskim feštama?

Imate ostatak rakova? Evo nekoliko recepata koje možete napraviti s ostatcima:

  • Vijetnamski đumbir rakovi
  • Crab kolači s Easy Remoulade
  • Mesni pastir i juhu od rakova

Povezano: Neredujte! 5 savjeta za hosting kokosovo kašu

(Slike: Pogledajte povezane postove)