Doručak je zabavan: Pop art kolač

Doručak može biti najzabavniji obrok dana. Svatko se priprema i priprema pred školom i radom, a hrana u prvom jutru prilično je nevjerojatna. Bez obzira na to što odlučimo služiti, uvijek se čini da je na stolu toast. Zašto ne bi bilo zabavno?

Naišli smo na ove Pop Art kruhere i smatrali su zanimljivima. Vidjeli smo slične mogućnosti u našim lokalnim Urban Outfitters – ali obično su spalili Djevicu Mariju ili neku opscenost u tost (ahem). No, Pop Art krušne pile čine stvari malo više računala i mislimo da mogu biti jako dobri. (Valentinovo poruke, bilo tko?)

Pop Art Toster je toster od retro stila s prijenosnim slajdovima koji pržuju poruke i oblike na tost. Teme se kreću od praznika, princeze, ljubavi, jutarnje kave i sl. Ako ste u potrazi za plastičnom tosterom, Pop Art Toster također nosi ove dragulje u kromu za još retro izgled. Ako vam za doručak (ili ručak) napunite više nego samo tost, na raspolaganju vam je i ukusni pekar i sendvič za kavu od 5 do 1. Mislimo da bi ti pržitelji mogli napraviti veliki dodatak kućanstvu s djecom. Što je zabavno nakon školskog snacka!

• Pronađi: Pop Art Toasters, 24,99 dolara + u Pop Art krušna trgovina.

Povezano: Vruća posuda! Poklopac od nehrđajućeg plitkog tavatnog omotača

(Slike: Pop Art Toster)