Dobro pitanje: pakiranje zemlje u Turskoj

Draga kuhinja,

Primijetio sam da se tamošnja puretina sada prodaje u tim paketima poput mjehurića. Da li je sigurno? Što je?

Stephen

(Na sva dobra pitanja)

Nešto je zastrašujuće o ovim pakiranjima za meso. Dugo smo bili teški da bismo izbjegli konzerviranu robu koja ima ispupčene strane, ali ovaj put je namjerno.

Slanje vašeg pitanja na Shadybrook Farms, glavni prodavatelj tla u zemlji u trgovinama ovdje u NYC-u. Shadybrok posjeduje poljoprivredni div Cargill.

Rekli su mi: “Nježni izgled u našem paketu s ladicama je zbog činjenice da koristimo inovativan način ambalaže MAP (ambalaža s modificiranom atmosferom). MAP koristi kisik i dušik kako bi pomogao u održavanju svježine proizvoda.”

Kada sam e-poštom vratio s određenijim pitanjima, rekli su mi da trebam Google “MAP”. (Čudan način pomoći kupcu, pomislio sam.) Kada pretražujete MAP, dobivate karte. Zatim sam pretražio “MAP, pakiranje” i ustanovio da postoji mnogo informacija dostupnih na mreži.

Udruga dijetnih menadžera kaže: “MAP pakiranje omogućuje procesorima i distributerima da osiguraju hranu koja je svježa, prikladna i često manja radne snage nego tradicionalna hrana. Lider u kategoriji MAP hrane je svježe, spremno za korištenje povrća, kao što su kao vrećice prethodno obrubljene, prethodno isprane salate ili pakete opranih, rezanih gljiva. ” Udobnost zvuči dobro, ali prethodno isprana salata je pomalo zastrašujuća od nedavne epidemije E. coli vezane za vrećasti špinat.

Ne volim kuhati s ovim mesom. Dao sam ga pokušati i dva puta i otkrio sam da je okus previše jasan. Također, ne smije biti previše bruto, ali u mesu ima malo mrvica, možda je to kost. Nakon tih iskustava, sada kupujem zemlju na turskom tržištu. Mislio sam da je 2 funte više funti, meso dolazi pakirana u plastičnu vrećicu, ima istinski miris, kao što je zahvalnost za turske okus i nema mrlje.