Dobar proizvod: Trgovac Joe’s toasted bradavica

Ukrućena pinjola može biti konačna napomena za dobro oblikovane salate, tjestenine i kuhane povrće, a često ih posezam u posljednjoj minuti da dodamo miris i škripanje.

Ponekad se zaustavim, međutim, shvaćajući da jednostavno nemam vremena da ih pržim. Untasted pine nuts imaju sirovi, obrok okus koji nalazim neugodan; toasting oslobađa ukusna ulja i aroma. No, prženje sitnih pinjolica traži vremena i nadzor. Često sam spalio hrpu dok sam pokušavao imati više zadataka.

Znači, kad sam vidjela premazane pinjane na Trader Joe’s, odlučio sam ih isprobati u nekoliko jela. Ispali su da su ravnomjerno pržena zlatnom bojom i ukusnim ukusom. Nisu, međutim, bile sasvim svježe degustacije kao i pinjolje koje sam skupljao i tohao sam – ne baš kao hrskavo i malo mekano u sredini.

Međutim, za zadnji dodatni trenutak za salatu ili zdjelu špinat, kada ste previše žurno izvukli tavu i provodili pet minuta pažljivim nadzorom, oni su upravo sjajni. Predlažem da ih spremite u frižider da ih održite svježim; rancidni pinovi nisu dobri.

• 8 unca vrećice dostupne na Trader Joe’s za oko 3,89 dolara, ovisno o lokaciji.