Dobar proizvod: smrznuto srce artičoka od trgovca Joea

Postoji nekoliko osnovnih namirnica koje uvijek držimo u zamrzivaču, kao što su grašak, kukuruz i piletina. Pozdravite pridošlicu. Pokušali smo ove smrznute srce artičoka od Trader Joea nekoliko tjedana unatrag, a sad barem jednu torbu čuvamo u našem zamrzivaču!

Ovi artičokovi su ozbiljno dobri i oko što bliže svježim srcima artičoke kao što smo ikad došli. Oni imaju slatko i zeleno okus, na taj način imaju artičoke. Tekstura je lijepo čvrsta i još nevjerojatno nježna. Znaš kako sa svježim i jarredom srca artičoke, često dobivate nekoliko tvrdih vanjskih listova koje završavaš zato što moraš skrivati ​​zube? Ništa od toga ovdje!

Još jedna stvar u korist Tradera Joea jest ta da su ove artičoke labav u vrećici. Većina drugih marki dolaze pakirati u blok leda, što traje dugo vremena da se rastopiti i ostavlja puno viška vlage na artičoke. Uz Trader Joe’s artichokes, možete odabrati samo nekoliko, a vi čak ne morate čekati da ih odmrznuti. Srca se zagrijavaju za samo nekoliko minuta na štednjaku i čini se da odaju vrlo malo vlage.

Koristili smo ove artičoke za sve vrste brzih obroka u tjednu. Frittatas su čekanja – jedna cijela torba je samo pravi iznos. Možemo ih upotrijebiti u receptima kao što su piletina s artičokama i mesnatoj tortini s artičokama, ili ćemo ih samo baciti u tjesteninu, kolače i gratine.

Kako upotrebljavate smrznute srce artičoka?

Povezano: Nježna, zelena i nevjerojatna! Savjeti i recepti za artičoke

(Slike: Emma Christensen)