DIY Deli mesa: 9 recepata za napraviti kod kuće

Ne sviđa ti se plastični pakirani, masovno proizvedeni trupci od mesnatog mesa koji prodaju u trgovinama? Niti ja. Razmišljam o tome da pokušavam ruku u nekom delikatesnom govedinu ili čak domaćoj bologni, počevši od ovih recepata.

1. Savršeno pečeno govedo Saveur – Ova sporo kuhana pečena govedina čini se kao jedan od najlakših načina olakšanja u stvaranju vlastitog jelovnika.

2. Vikend peciva iz kitchn – Ova verzija pečene govedine je još jednostavniji način da napravite vlastiti sendvič meso.

3. Paté de Campagne iz Bon Appétita – Tradicionalno je poslužio kao predjelo, ovaj paté također bi izvrstan sendvič širenje.

4. Duck Prosciutto od Michaela Ruhlmana – Na temelju njegovog receptura iz omjera, korištenje grudi pataka je manje radno i vremenski intenzivno igranje s domaćim pršutom.

5. Big Daddy’s Homemade Pastrami iz mreže hrane – Dobar recept za napraviti na lijeni nedjeljno popodne, i uživali bi nam cijeli tjedan!

6. domaća salam od samo pizda – Ovo nije izliječeno zbog dugog skladištenja poput tradicionalne salame, ali nemamo sumnje da je to srednji sendvič.

7. Domaći piletina “Ham” od Just Benta – Vrlo zanimljiva japanska metoda kuhanja daje piletini sličnu teksturu od mesa hladno rezane.

8. Prava domaća Bolonja iz svih recepata – Ovaj recept zvuči bliže salamiji od bologne koju vidimo u slučajevima, ali ukusno svejedno.

9. Pečeni domaći šunka iz Leite’s Culinaria – I konačno, tanki slatki pršut na način na koji bi trebao biti.

Jeste li ikad pokušali napraviti vlastiti ručak meso?

Povezano: Ručak na poslu: kako zadržati sendviče od toga da postanu sozbiljni?

(Slike: Misha Gravenor / Bon Appétit i Todd Coleman / Saveur)