5 stvari koje biste trebali znati o poboljšanju ledenih kuglica

(Slika vjerovanja: Faith Durand)

Ovo je doba godine – smack dab u ljetnim danima pasa – kad sam više nego sretan što čujem zvuk hladnih kockica leda koji se bacaju u staklo.

Od pametnog savjeta o pohranjivanju leda, na genijalnu metodu za održavanje hladnih pića, ovdje su pet važnih stvari koje trebate znati o izradi kvalitetnijih kocki leda.

1. Led traje dulje i ima bolji okus kada se ne pohranjuju u ladicama s ledenim kockama.

Kada pohranite led u pladanj, bio je zamrznut, sklon je evaporaciji tijekom vremena (mislim: smanjuje kocke) i podigne okuse iz zamrzivača. Umjesto toga prenesite led i pohranite je u posebnu vrećicu za zamrzavanje. Bonus: Oslobodite više prostora u vašem pretincu kako biste napravili više leda.

Pročitajte više → 3 razloga zašto ne biste trebali napustiti led u ladicama

2. Muffin konzerve su najbolji alat za dugotrajan bacač pića.

Kao pravilo, veličina kocka leda bi trebala odgovarati veličini onoga što se piće poslužuje. Dakle, kada se radi o pićima za bacače, male kocke leda iz posude ne sasvim ga rezaju; trebate nešto veće, tako da kocke se ne rastu prebrzo. Doseg za kosu od kolačića ili dvije – idealna je veličina za izradu velikih, dugotrajnih kocki leda kako bi pića dobrodošla za piće.

Pročitajte više → Kuhinjska posuda ključ je za dugotrajne hladne pićke

3. Kava s kavom zadrži ledenu kavu do kraja.

Spori kafići kave, pazite – kockice leda mogu jako uništiti čašu ledene kave. Osim ako, naravno, obasjavate svoje piće s kockama leda kave. Zamrznite preostalu kavu u ladicama s ledenom kockom, a zatim ih upotrijebite kako bi ledena kava bila jaka do posljednjeg gutljaja.

Pročitajte više → Kava s kremom za kavu održat će Vašu kolaču s jakim kavom na posljednjem pijeskom

4. Preskočite kocke i upotrijebite smrznuto voće da biste ohladili pića.

Prolazite na običnim kockicama leda u korist skromnijeg načina da ohladite piće: smrznute kuglice s kuglama. Skočite svježe kuglice s kuglama, uredite ih na lim za pečenje i zamrznite. Odmaraju se ljetnim napicima i istodobno dodaju ukus slatkog okusa.

Pročitajte više → Osvježite ljetne piće s kuglicama s kuglicama kuglice

5. Led može pomoći i okusu vašeg koktela.

Led može učiniti više nego samo ohladiti svoj koktel. Kad se trese ili miješa svoje piće, uvijek se malo rastopi kad led susreće sobni temperaturni alkohol koji dodaje najmanji dodir vode na svoj koktel.

Pročitajte više → Kako napraviti najbolje Ice Cubes za ljeto Koktel