5 Piletina Recepti Mi smo uzbuđeni zbog ovog tjedna

(Slika: Joe Lingeman)

Pileći je pouzdani proteinski protein koji se naši urednici obraćaju noću i noć kad žele večeru na stolu. Ali samo zato što je stari pripravak ne znači da se ne možemo uzbuđivati! Ovdje su pet recepata koje u posljednje vrijeme volimo – sve su napunjene s okusnim sastojcima i ništa su nego dosadno.

1. Lemongrass piletina na žaru

Ako ćete tek ovog ljeta napraviti jedan pileći recept, ove sočne bedre bi trebale biti to. Bokovi su marinirani u okusom slatko-kiselog mješavina i poljubili su se na grilu roštilja. Savršeno je na bánh mì sendvičima, u zdjelicama rižinih tjestenina ili na vrhu zelene salate i slave.

(Slika kredita: Cafe Delites)

2. Havajski pilići od piletine Kebabs iz Cafe Delitesa

Objavili smo o tim kebabovima na stupu Delicious Links, a od tada nismo prestali razmišljati. Mislim, kako možete poći po zlu s umakom slanine, ananasa i roštilja? To bi bilo savršeno za vaš sljedeći kutak u dvorištu.

(Slika: Joe Lingeman | Kitchn)

3. Sušeno rajčice od rajčice

Ovaj pileći hamburger zabavan je u svakodnevnom klasiku. Štrcaljku s baba ghanoush, vrh hamburgera sa suncem sušenim rajčicama, i odlučite za kozji sir umjesto cheddar i imate nešto načina zanimljivije od vašeg standardnog govedine patty.

(Slika: Julia’s Album)

4. Skillet piletina bedra sa umakom od umak od rajčice iz Julijinog albuma

Ako ste u potrazi za nekom ozbiljnom hranom za udobnost, to su pileći bedrci odgovor. Kremasti umak od rajčice čuva stvari ugodnim, dok pop svježeg bosiljka daje svjetlost na jelo. Poslužite s tjesteninom ili korjenastim kruhom za dunking.

(Slika: Joe Lingeman)

5. 3-sastavni jogurt mariniranog pileta

Ako imate jogurt, limun i češnjak, imate ključ najcjenjenijih, flavoful piletina. Nakon puštanja pileća prsa 30 minuta (i do preko noći) u marinadi, kuhajte na roštilju ili ploču za kuhanje i poslužite ga na sve od tjestenine do salate.

Kakve recepte pile ste uzbuđeni zbog ovog tjedna?

(Slika: Joe Lingeman)