5 ne-dosadne načine jesti jogurt za doručak

Je li jogurt na vašem popisu trgovine na autopilotu? Nemate određene planove za to, ali znate da će se barem pojesti s bobicama i granolom. Ja sam kriv za ovo i nađem ga jedući bobicama svaki dan dok mi ne dosadno smrću. Dakle, ja se izazivam na bolji, ne-dosadni tjedan doručka pomoću te kade jogurta. Evo nekoliko ideja koje ću isprobati. Pogledajte i pogledajte što vas nadahnjuje.

Prvo, pronađite jogurt koji vam se sviđa

Kažem to gotovo kao bilješka za sebe. Za neko vrijeme sam jesti jogurt s kojim sam dobro, ali onda sam počeo razgranati – kupujući šalice hrpe marki kako bih pokušao tijekom tjedna – da otkrijem da izvorni jogurt kojeg jedem nije bio privlačan uopće! Jednom kad sam pronašao svoj savršeni jogurt (Brown Cow Plain, ako vam je stalo do znanja), mnogo je lakše pobijediti umor od jogurta, osobito kada se spajaju s idejama ispod.

Savoury Bacon-Rosemary Granola

(Slika: Maria Siriano)

Savršeni parfemi jogurta

Uparivanje jogurta i granole je uvijek dobra ideja, ali redovita rutina bobica i zaslađenih zob mogu biti dosadna. Umjesto toga, pomiješajte s parfemom ukusne jogurta. Umjesto voća pokušajte sautéed veggies, a na mjestu granola pokušajte slomiti orasi, sezam ljeti, ili tamari bademi. Provjerite možete li pronaći ukusnu granolu za dodavanje ili izradu sebe.

Avokado toster od meda i jogurta

(Slika: Maria Siriano)

Avokado jogurt

Ovaj recept mi ​​oduševljava bez ikakvog cilja jer je potrebno mnogo stvari koje sam skoro uvijek pri ruci i stavlja ih zajedno na način koji sve čini okusom potpuno novim. Med i jogurt se raširi na prženi kruh, odrezani avokado se iskrcava na vrh, a velika pahuljica morske soli se pretvori u završetak. Tako je zabavno.

10 Zabavni načini na vrhu zamrznutog vafla

(Slika kredita: Lauren Volo)

Doručak širi i uranja

Svakako mi se svidjelo hranom tri puta više ako je uključen umak i umak. Dakle, ne morate napustiti doručak iz zabave. Jogurt je izvrsna baza za doručak ili se širi, pogotovo ako niste u suprotnosti s puno veggies ujutro. Pomiješajte jogurt vrtložnim pestom i jedite ga s mrvicama mrkve i rotkvicama, ili pokušajte nešto slatko poput jamstava ili meda swirled jogurta koji se širi preko toasted frozen waffle.

Jogurt Doručak Popsicles

(Slika: Emma Christensen)

Doručak Pops

Dodajte malo sreće na jutarnju jogurtsku rutinu pretvarajući ga u Popsicle. Ispunjena sa svime što očekujete od klasičnog parfaita, ova inačica napunjena jogurtom, granola i voća, zabavno je jesti jogurt za doručak. Također je izvrsna opcija ako trebate jesti jogurt u pokretu.

Jogurt i jaja

Postoji mnogo načina parenja jogurta i jaja za doručak, ali jedan od načina koji zaslužuje probati nadahnut je turski jelo çilbir. Jaja su pržena, priprema se prženi umak (često s češnjaka i paprike), a sve se poslužuje preko običnog jogurta s tostom. Možete probati ovo s prženim jajašcima s jednako ukusnim rezultatima.