5 načina na koji mješavina može pomoći da se napravi doručak

Izbjegavajte ove 5 uobičajenih grešaka pri proizvodnji jajeta

(Slika: Martin Turzak / Shutterstock)

Nema puno alata koji bi se pojavili u kuhinji prilikom doručka. Osim vaših osnovnih posuda i posuda, većina omiljenih doručaka ne zahtijeva sve toliko – i rijetko zahtijevaju aparate. Ali miješalica je drugačija.

Blender može napraviti doručak brže, lakše i ukusnije. Ovih pet načina samo će vas željeti zadržati stroj na pultu ujutro.

1. Napravite lakšim, glatkim kravljim jajašcima.

Naravno, štapić i neka staromodna snaga ruke mogu vam dati neke dobre kajgana, ali miješalica ih čini još boljima. Bacanje sirovih jaja u miješalicu prije nego što ih ulije u toplu tavu ne samo da pomaže ravnomjerno kombinirati bijele i žumanjke, nego također u njih ubacuje dodatni zrak, što je ključ za najzahtjevnija jaja. Ovo je izvrstan trik koji ćete upotrijebiti za izradu kajgana jaja za mnoštvo.

Čitaj više: Izbjegavajte ove 5 uobičajenih grešaka pri proizvodnji jajeta

2. Šišite nizozemsko dijete.

Nije svaka palačinka od receptora vafla potrebna za velike miješanje mješalice, ali postoje neki koji su bolji zbog toga, a nabijeno nizozemsko dijete je jedno. Vrtanje ovog mulja gore u blender aerates ga tako da dobijete taj karakterističan puff.

Nabavite recept: Kako napraviti nizozemsku dječju palačinku

3. Miješati smoothije (naravno).

Što bi bio miješalica ako nije mogla izbaciti sve one jutarnje glatke? Bez obzira je li to velika zelena glatka mješavina, nešto slađa poput ovoga banana-date recepta ili glatkoća koju jedete žlicom, to je najbrži način da vam dosta energije i hranjivih sastojaka koji će započeti dan.

Čitaj više: 20 Smoothie Savjeti, Savjeti i Recepti

4. Utipajte najlakši hollandaise.

Jaja Benedikt je nedvojbeno krajnji vikend doručak doručak liječiti. To je zato što je dekadentno i posebno, ali i zato što je potrebno malo vremena za pripremu. Osvijetlite opterećenje tako da napravite umak od hollande u vašem mješalicu. Ne samo da je brža, nego i čitav posao koji više nije siguran nego što ga čini tradicionalnim putem peći.

Nabavite recept: Kako napraviti salatu Hollandaise u miješalici

5. Izradite vlastiti bademovo mlijeko.

Ako ste pilić bademovog mlijeka i uvijek ste isprobali stvari iz kartonske skladišta, nedostaje vam. Svježi bademovo mlijeko ima milijun puta bolji okus, a dok je potrebno vrijeme – trebate natopiti badem barem preko noći kako bi se omekšali – to nije osobito teško. Izlijte je preko žitarice i kave, ili čak uživajte ravno iz čaše s slamom.

Nabavite recept: Kako napraviti badem mlijeko kod kuće