5 načina da se ovog ljeta pojede još Caprese salata

Caprese odreske na žaru

(Slika kredita: Lauren Volo)

Ponekad je najbolji način da se pojede više salate da mislite izvan tanjur salate. Ovo je osobito istinito s kaprima, onoj ljubljenoj salati slojevito s trojom zrelih rajčica, kremastom mozzarellom i svježim bosiljkom. Kako biste se osvježili ovog ljeta, evo još pet načina jesti caprese (sans salata).

(Slika kredita: Lauren Volo)

1. Caprese na avokado tost.

Uzmite u obzir jutarnji (ili ručak) avokado tost prazan platno, čekajući da bude na vrhu s ugristi veličine rajčica, mozzarella komada, i rastrgan svježeg bosiljka lišća. To je kontrastna mješavina okusa koja se dobro podudara s hladnim, kremastim avokadom.

Nabavite recept: Caprese Avokado toast

2. Caprese pečena u kolač.

Caprese ima sve vrste ljetnih quiche koje stvarno mogu zasljepljivati. To je vrsta jaje jelo koja će biti jednako dobrodošlica služio sobnu temperaturu jedan dan kao što je kada je vruće i svježe iz pećnice.

3. Caprese napunjene sendvičem na žaru.

Jedan od naših omiljenih načina da uživamo u mozzarelli je kad je ooey, gooey i super melty. Nepotrebno je reći, sendvič sa sirom na žaru je gotovo savršeno sredstvo za osvajanje kapara želje.

Nabavite recept: Caprese s roštilja

4. Caprese na pileću dojku.

Kada trebate brzo rješenje da biste pobijedili večernje umor, dajte svoje pileće dojke sezonski poticaj s preljevom slojevitih kaprona. Nakon kuhanja, piletinu odrežite slatkom svježeg mozzarella i stavite je ispod broilera na minutu ili dvije dok se ne rastopi. Neposredno prije posluživanja, vrh s komadom sočan rajčice i svježeg bosiljka.

5. Caprese pečene tjesteninom.

Neka kaprini daju vašu pečenu zitu poticaj. Zamijenite neki od umaka od rajčice za svježu rajčicu. Trgajte sirovo sir za komade svježe mozzarelle i svakako se namočite u puno svježih listova bosiljka s rezancima.

Nabavite recept: Kako napraviti sve-zvijezda pečena Ziti