5 jednostavnih obroka uz prečice za prehranu

Nakon godina planiranja obroka za moju obitelj, konačno sam shvatio što plan čini svaki tjedan: obuhvaćajući večeru trgovine. Vidiš, dugo nisam uključila ovo kao dio strategije planiranja obroka, a ponekad je životni dan u životu spriječio moje najbolje postavljene planove. Obrok za kojeg sam mislio da će biti dobar za ostatke koji bi se proždrljali u jednom sjedećem ili kasnom radnom danu bi poremetio raspored obroka i ostalo mi je bez rezervnog plana.

Sada imam čvrste popise recepata koji kombiniraju praktičnost pripremljene hrane s nekoliko domaćih dodira. Sve su to obroci koje brzo mogu izvršiti koristeći sastojke iz trgovine najbliže mojem domu i tako su ukusne da nikada nismo razočarani što moramo pribjeći planu B.

(Slika kredita: Lauren Volo)

Dodajte neko osiguranje na svoj plan prehrane

Trgovina namirnicama na vikendu obavljamo u kulinarskom zlatnom rudniku hrane co-op. Ima prolazak s najsvježijim lokalnim proizvodima, veličanstvenim dijelom sa svakim zrnom pod suncem i impresivnim odjelom sira. Trgovina my susjedstvu, s druge strane, nije skoro tako velika, ali ima još mnogo toga za ponuditi.

Ove pet recepata jako se oslanjaju na neke od mojih najdražih spremljenih predmeta iz najbližeg dućana u moj dom da biste dobili svježe pripremljen obrok na stolu kada je naša večera vremenska traka dodatno zbijena.

(Slika kredita: Lauren Volo)

Domaća + jedna pripremljena stavka = brza večera

Ključ za svaku od tih je da kombinira praktičnost pripremljenih predmeta trgovine s barem jednom domaćom komponentom kako bi se okus jela živio. To nam također omogućava prilagodbu naših nalaza za trgovine u skladu s mojim obiteljskim ukusima.

  • Naanwiches: Uključite kupljenu naan u sendviče punjen sautéed mesom i super-brzom domaće raita.
  • BBQ Meatball Sub: Za ovu večeru, smrznute mesne kuglice grijane su u umaku za BBQ i uparene s vinovarskim zelenilom kako bi se smanjile bogatstvo.
  • Prašno povrće Hummus Bowl: Pripremljeni humus podignut je začinjenim, prženim povrćem i svježim peršinom. Možete pojesti ovo vruće ili hladno.
  • Medeni senf Piletina salata: Ova salata salata piletina velikodušno je obložena ubojicom domaćeg medonosnog preljeva. Koristite svoje omiljene smrznute ponude pilića ili podignite ponude za pileći uzgajivačnice na putu kući.
  • Francuski kruh pizza: Preokrenite taj last-minute kupnju francuskog kruha u super brzu pizzersku večer s kupljenim pestom, sočanim rajčicama i brzim pecivom.

Inspiriran idejom koja bi mogla popuniti prema potrebi, ove recepte uživaju u mojoj obitelji, a sada ih ponekad čine listom vikenda za obroke!

Kakve sigurnosne kopije napravite pomoću nekoliko sastojaka kupljenih u trgovini?

Najjednostavnija salata od rajčice za pire od meda
Spoiler: Koristite zamrznute ponudu pilića ili naručite ih od izleta!

Ova pizza pileća pizza ima pametnu tajnu
Domaće uzimanje mikrovalne francuske pizza s kruhom iz mog djetinjstva, još uvijek prijateljski, …

Ovaj Naanwich treba redovito mjesto u vašem obroku
Napunjeni su do vrha s janjetinom od kumin, isjeckanom salatom od ledenog sladoleda i brzom domaćom …

BBQ Meatball Sub, uz pomoć s nosača za zamrzavanje
Plus ćete dobiti one povrće u.

Kupačica humusa je ključ ovog ukusnog pecenog veggie zdjela
Napravite dodatke za sutrašnji ručak.