5 jednostavnih načina da sezoni svoju Tursku (ili grudi za turske) sa stvarima koje ste vjerojatno već kupili

Kao što se približava Dan zahvalnosti, možda je najveće pitanje koje se tiče priprema vašeg cijenjenog puretina. Moglo bi se posvetiti nečistom i ne smije se držati ništa osim soli i papra, ili biste se mogli pričvrstiti jer ste jedan od onih ljudi koji to već godinama rade.

A što će pokušati nešto novo sljedećeg tjedna? To može zvučati rizično ako ste imali isprobanu i istinitu metodu za bezbrojne zahvalnosti, ali uopće ne postoji mnogo rizika ako pokušavate nešto novo ukljućivati ​​samo one začine koje već imate u vašoj kuhinji. Ove nove pripreme, spremne za spremište, su okusne kao i salamurenje, a ipak gotovo neuobičajene kao sol i papar. Evo kako se ove godine tresti stvari.

(Slika: Joe Lingeman)

Duboko zaronite u svoju ostava (i proširenu ostava).

Puno je toga otkriti u ormarima, hladnjaku i zamrzivaču koji mogu donijeti život svojoj poniznoj ptici. Pridružite se javorovom siruru umami bogatom umaku od soje i imate smiješno laganu glazuru za puricu koju ne bi bilo lakše privući zajedno. Ili pogledaj iza kuhinje u ormar za piće i otvorite bocu burbona. To također čini za ljepljivu, nutty, caramelized glazura za ptice – pogotovo kada je uparen s nekoliko žličica smeđe šećer.

(Slika: Joe Lingeman)

Evo snage složenog maslaca.

Možda je najbrži način da okusi svoju tursku čežnju za brzo složenim maslacem. Složeni maslac zapravo nije ništa više nego omekšani maslac pomiješan s aromama kao što su bilje i začini, a mogućnosti su gotovo beskrajne.

Za puretinu, posebno smo djelomično jednostavni, napravljeni od svježeg citrusa, timijana i origana. Utrljajte ga ispod kože ne samo da okusite meso, već i da pomognete koži da se obriše i postanu zlatno-smeđe.

(Slika: Joe Lingeman)

Dajte još kreativniju ako kuhate za manju publiku.

Ako očekujete samo ugodnu grupu od četiri do šest osoba ove godine, znajte da vam zapravo daje više prostora za kreativanjem. Dojka puretine praktičan je izbor ako kuhate za malu publiku tijekom zahvalnosti, a njegova veličina koja se može upravljati može ići daleko iznad posude za prženje. Ona postaje večera za jelo kada ga pečete s delikatinom i slatkovodnim keljama. Ili izbacite polagani kuhalo za tu prženu puricu: Suha mrlja i boca umaka za BBQ jazz ga, a kuhanje na sloju slatkog krumpira daje vam besplatnu bočicu.

Jednostavne načine da se Turska osjeti ovo Dan zahvalnosti

  1. Citrus-Herb pečena Turska
  2. Crni papar i javor pili Turska
  3. Pločasti prženi češnjak od grudi
  4. Slow Cooker Smoky BBQ Turska
  5. Bourbon-glazirane Turske