5 brzih i jednostavnih jela s jednim potom koji glume rižu

Nakon dugog dana, pomisao na kuhanje razrađenog obroka, a time i punjenje umivaonika s prljavim posudama, može biti dovoljno da vas uvjeri da pozovete na izlet. Zato su obroci koji zahtijevaju samo jedan lonac takve velike pobjede tijekom noći. Ovih pet jela s jednim posudama lean se na rižu, uz obilje povrća i bjelančevina, kako bi se pripremili za dobro zaobljene recepture koji ne zahtijevaju samo zdjelu i vilicu za jelo. Čišćenje se jamči kao povjetarac!

(Slika kredita: Lauren Volo)

1. Jednokratna kremasta piletina i rižina

Ova lončanica je udobna hrana u svom najboljem stanju. Piletina, luk i zeleni grašak kuhaju zajedno s dugog zrna riže u kremastom cheddaru i umaku od mirisa timijana za večeru koja se održava u samo 30 minuta.

One-Pot Weeknight Dirty Rice

(Slika kredita: Lauren Volo)

2. One-Pot Weeknight Dirty Rice

Ovaj riff na tradicionalnom Cajun rižom jelo swaps u kuhanu andouille piletina kobasica za piletina giblets i jetre obično traži. To ne samo da olakšava, budući da većina nas nemaju potonje koji leže okolo, ali i mnogo brže da bacaju zajedno.

(Slika: Joe Lingeman)

3. Honey-češnjak škamla ploča za jelo od riže

Ovaj recept definitivno se oslanja kada je vaš hladnjak gotovo prazan, jer gotovo isključivo traži džepove kao što su zamrznuta brokula, smrznuti škampi, i, naravno, riža za obavljanje posla.

(Slika kredita: Lauren Volo)

4. Jednokratni pileći Teriyaki s povrćem i rižom

Spremite sinoćnju ostatku kuhane riže kako bi ova večera s jednom povrćem, napunjena povrćem i piletinom, ujedno se nisu spojili. Čak možete koristiti precizno svježe povrće kako bi proces bio još brži.

(Slika kredita: Lauren Volo)

5. Riža s bogatom limunom od jedne posude

Nekoliko je jaja, pažljivo zaliveno u rižu, dodali protein i bogatstvo, čineći ga zvjezdanim vegetarijanskim glavnim jelom. Sve što je zaista potrebno je jednostavna salata uz nju nazvati je večerom.