4 Pogreške koje treba izbjegavati pri proizvodnji kolača od sira bez peciva

Ne-pečeni kolač od janjetine jedan je od onih luda-laganih slastica sa samo nekoliko sastojaka, no kao što je često istinito s stvarima koje su jednostavne, male pogreške mogu uništiti cijelo tijesto. Ovdje su tri najčešće pogreške bez pečenja kolača i kako ih izbjeći.

1. Pecite koru.

Ne pecite zaista znači da ne morate peciti desert. Pokušavajući ispeći mrvicu za kolač od ne-peciva, napravit će se za mokraću koru, budući da ne-peći kore imaju više masti. Pokušavajući upotrijebiti pečenu koru (čak i jednu s manje maslaca) znači da će vam punjenje umočiti u koru i učiniti ga mokrom.

Umjesto toga pokušajte ovo: Ono što je najvažnije, trebali biste biti svjesni da hlapite crusku koru barem 10 minuta prije punjenja, ali čak i dulje je bolje. Ako ste dobro upoznati s mrvicama hrasta, primijetit ćete da nema inačice verzije imaju veći omjer maslaca od mrvica graham crackera. To čini čvrsto kora kada se hladi.

(Slika: Christine Han)

2. Miješanje punjenja duže od receptu kaže.

Jednom sam pokušao miješati punjenje u hranjivoj hrani nakon što sam hranio koru – jer, hej, svejedno sam je uspio napraviti koru pa sam mislio da će miješanje biti još lakše. Na moje žaljenje pronašao sam super meki kolač od češnjaka koji će sljedećeg dana čekati.

Pokušaj ovo: Pobrinite se da koristite krem-sir od sobne temperature (više o tome ispod) i koristite ručni mikser ili pomiješajte ručno kako biste izbjegli lomljenje emulzije koju stvara krem ​​sir.

3. Korištenje hladnog sira.

Vaš sir mora biti sobna temperatura prije miješanja. Pokušavajući ručati hladni sir u punjenje će rezultirati malim grudama.

Pokušaj ovo: Povucite krem ​​sir iz hladnjaka najmanje sat vremena prije miješanja. Odmaknite krem ​​sir i izrežite ga u kocke ako ste žurno dobiti kolač u hladnjaku.

(Slika: Christine Han)

4. Rushing rashlađivanje.

Punjenje treba pravilno hlađenje, najmanje četiri sata, ali poželjno preko noći, da se postavi u uske dijelove. Zamrzavanje cheesecake rezultira previše teško uživati ​​u kore i punjenje.

Pokušaj ovo: Kolač od češnjaka treba biti sjajna i čvrsto na dodir kada je postavljen. Kolač od krušaka možete premjestiti u hladnjak 30 minuta prije rezanja, ali zamrzavanje ostaje bez zamrzavanja bez iste zamršene teksture kao i samo hlađena verzija.