23 vegetarijanske večere

Garlicky Chickpea i salata od komlutata s pečenim koza sir

(Slika: Christine Han)

Kad sam prvi put počeo dobivati ​​CSA kutiju, bio sam preopterećen svim povrćem koje sam dobivao svaki tjedan. Činilo se da postoji samo toliko mnogo načina da napravite prilog ili dodajte zelje na recept. Jednog dana napokon je kliknuo: mogu kuhati recept izgrađen oko povrće.

Vegetarijanske večere mogu biti jednako zadovoljavajuće i punjive, ako ne i više od jela koja sadrže meso. Bilo da želite brzo i jednostavno tacos, kukuruzno punjeni mač i sir, ili doručak za večeru, sigurni ste da ćete pronaći nekoliko novih vegetarijanskih recepata kako biste dodali svoju tjednu rotaciju ovdje.

(Slika: Karla Conrad)

1. 10-satni sporo-štednjak Chana Masala

Imati zdjelu riže spremni za upijanje ukusnog umaka u ovoj chana masala (slanutak u umaku od rajčice-đumbir). Započnite ujutro prije nego odete na posao i pripremite večeru i čekajte kad dođete kući.

(Slika: Maria Siriano)

2. Slatki krumpir-slanutak s Sirracha-Jogurt Dip

Međutim, poslužite se ovim hranjivim pletenicama koje želite. Napravite ih u pita sendviče ili ih upotrijebite na vrhu sjeckane salate. Možete ih čak poslužiti za doručak s prženim jaje i tostom.

(Slika: Sarah E Crowder)

3. Zelena graška i slanutak Falafel

Falafel dobiva nadogradnju u obliku grašaka. Ako svježe grašak nije dostupan, to su jednako ukusni napravljeni sa smrznutim.

(Slika: Christine Han)

4. Garlicky Chickpea i salata od komlutata s pečenim koza sir

Saznajte kako napraviti krušni i pečeni kozji sir, a od sada ćete ga dodati svakoj salati. Krastavci slanutak i tanki rezani komorici dodaju teksturu, dok tahini-češnjak stavlja dodatni trenutak.

(Slika: Christine Han)

6. Tofu i salata od brokule s preljevom od kikirikija

Store = kupili brokula slaw služi kao prikladna i ukusna baza za ovu salatu. Crveni pecen tofun, s unutrašnjom jastučićem, upija okus maslaca od maslaca od kikirikija i pomaže vam da ostanete puni.

(Slika: Maria Siriano)

6. Veganski skuhani češnjak od tofua i patlidžana

Crveni tofu je lijep kontrast s kremastom teksturom kuhanog patlidžana u ovom mješavini. Iako oboje djeluju kao malo spužve za umak, ipak je lijepo poslužiti ga preko riže ili rezance. Svježi posolica bazilika savršen je završni dodir.

(Slika: Maria Siriano)

7. Veganski umak od mesa u umaku od kikirikija

U osnovi brzo pire, kupus se kuha s kokosovim mlijekom, maslacem od kikirikija i malim sambal oelekom (čile-češnjakom) za toplinu. Koristili smo kupu od napa, ali možete upotrijebiti bilo koju vrstu koju imate.

(Slika: Kelli Foster)

8. vegetarijanski Pho (vietnamski juhu s rezancima)

Pho (izražen fuh) je vijetnamski hrana za udobnost u najboljem. Mirisna juha i rezanci s rezancima na vrhu su raznovrsni ukrasi, kao što su tofu, gljive, kupus, škampi, čile paprika, grah i bilje.

(Slika: Maria Siriano)

9. Buffalo cvjetača salate oblozi

Buffalo krilo dobiva makeover u ovim ukusnim obloga. Pecito do malo prhkog, cvjetovi cvjetača bacaju se vrućim umakom i maslacem. Zalupljene u listi salata s posipom plavog sira, ti mali omoti su sve što volite o predjelu u obliku veggie-based večere.

(Slika kredita: Lauren Volo)

10. 10-minutni crni grah tacos

Pripremljeni crni grah omogućuju da se ovi tacovi mogu napraviti za 10 minuta ili manje. Chili prah i kumin daju novi život u dreniranim i ispiranim grahom, a šlag i avokado osiguravaju novi element.

(Slika: Maria Siriano)

11. Špinat i refresirani grah Quesadillas

Topla, hrskavica tortila koje se održavaju zajedno s rastopljenim sirom i refžiranim grahom – što ne bi voljelo o ovom receptu? Ispuštanje tekućine iz špinat čuva punjenje od prekomjerno mokrih, a čuvanje gorčine u uvali.

(Slika kredita: Lauren Volo)

12. Pizza s Rainbowom

Daleko jedan od najrazumljivijih načina korištenja svih proizvoda koji se pojavljuju na tržištu je ovo dječja pizza s dječjom prijateljicom. Svaki zalogaj s veggie stavit će osmijeh na vaše lice.

(Slika: Karla Conrad)

13. Vegetarijanski keksi i sendviči s mamom

Nema mnogo obroka češćih od keksa i umaka. Popiti se na doručak za večeru s umakom od gljiva s Gruyèreovim sirom i rucom izmedu pocrnjelih, toplih keksa.

(Slika kredita: Lauren Volo)

14. Otvorite Čile regatni tanjur

Na Srednjem zapadu, taverna za doručak ključna je za srdačan doručak. Ovaj jugozapadni spin je pun Hatch chilesa. Dok su svježi chiles najbolji, zamrznuti i konzervirani chili će raditi u ovom receptu kao dobro.

(Slika: Brie Passano)

15. Svježa kukuruzna gala s tikvicama, timijanom i kozjim sirom

Kraj ljetnog kukuruza približava se, stoga je ovo najbolje vrijeme za jesti posljednji ovaj ukusni i blago slatki usjev. Krumpirana kora se preklopi nad punjenjem kukuruza, zapečenim tikvicama i kremastim kozjim sirom. Poslužite ga uz salatu za večeru.

(Slika: Maria Midoes)

16. All-Star Baked Ziti

Ponekad najjednostavniji sastojci su veći od zbroja njihovih dijelova. Ovaj ziti odgovara računu. Kremasta ricotta i marinara obložena tjestenina slojevita je zajedno s mozzarellom i pečena do riže i šampanjac. Neka kruh od češnjaka bude spreman za popunjavanje umaka.

(Slika: Karla Conrad)

17. Rižoto krumpira

Kremasta tekstura rižota obično dolazi od stalnog miješanja dok se vrši na pećnici. Tlačni štednjak pomaže oslobađanju škroba iz zrna, tako da imate isti rezultat i ne miješate se.

(Slika: Karla Conrad)

18. Kremasti Gorgonzola Gnocchi

Kremasti umak i tanji povrće čine ove gnocchi (krumpirne knedle) još više srca. Ako gorgonzola nije za vas, učinite to s kozjim ili polu-mekim biljem i češnjakom (mislim Boursin).

(Slika: Maria Siriano)

19. Triple Lemon Fettuccine Alfredo

Tipični Alfredo može lako kliznuti od punih do teških s ništa da se rezati bogat umak i škrobni tjestenina. Jednostavno dodavanje limuna čini sve razliku u ovom receptu. To je ono što vas drži da se vraćate za svaki zbor.

(Slika: Brie Passano)

20. Kremasti kukuruzni kukuruz i sir

Mac i sir su odrasli u ovom punjenju. Teška vrhnja i feta čine umak, kukuruz dodaje teksturu, a pepeo na kile dodaje dodir vrućine.

(Slika: Karla Conrad)

21. 20-minutna pikantna rajčica-gljiva Tortellini

Kupite tortelini s kupovinom i domaćim umakom od rajčice i gljiva. Jednostavno smo je držali konzerviranim rajčicama, gljivama, lukom, češnjakom i slomljenom crvenom paprom. Pospite čašom od parmezana i poslužite uz bočnu salatu.

(Slika: Maria Midoes)

22. Klasična parmezana od patlidžana

Patlidžan parmezan nije novi vegetarijanski recept, ali je zaokupljen zbog razloga: ukusna je! Ljubitelji mesa i vegetarijanci jednako vole okuse ovog jela. Spojite ga zdjelicom tjestenine ili bočnom salatom kako biste završili obrok.

(Slika: Christine Han)

23. Patlidžnjaci Rollatini

Ako lazanje i patlidžan parmezan bijaše beba, to bi bilo patlidžana rollatini. Punjenje kremastog ricotta upije se u tanke komade patlidzanice pečene marinarskim umakom.