12 Ljetni doručak za Lazy Holiday Weekend

Napravio si to! Krajnji vikend je konačno ovdje i vrijeme je za sebe. Za mene to znači da počinje s izvanrednim doručkom. Većina dana sam ponestalo vrata s banana ili granola barom. Ako imam sreće, imat ću vremena za otimanje jaja ili baciti avokado na tost. No, kada se vikend za odmor proviri, siguran sam da je brojati.

To ne znači da svaki recept mora potrajati nekoliko sati, pa čak i da su komplicirani – oni su jednostavno ukusni recepti koje možete napraviti kada imate još malo vremena. Zato stavite kavu, uključite glazbu i krenite u kuhinju s ovim receptima za svoj lijen vikend za odmor.

(Slika: Kelli Foster)

1. slasni mrkva i tikvice palačinke

Lagani i pahuljasti palačinke tek su malo zdravije i puno čuvene. Pakiran s povrćem (koji možete lako zamijeniti i izlaziti s onim što imate pri ruci), ove slasne kolače idu jednako dobro s schmear od meda-maslac kao i oni s gomila kiselog vrhnja.

(Slika: Casey Barber)

2. Skillet Chipotle Chilaquiles s jajima

Ako nikad niste imali deliciju koja je chilaquiles, pripremite se za susret vašeg novog vikenda na go-to recept. Pečena jajašcima, salsi-natopljeni rubovi tortila postaju lagano naborani, a žuljevi jaja ostaju besprijekorni. Stisnite s limetom za sjajni trenutak u svakom zalogaju.

(Slika: Kimberley Hasselbrink)

3. Quiche bez kruha s ljetnim povrćem

Koliko ja volim pečenje, postoji nekoliko dana da ga nemam u meni da napravim tijesto. Unesite: crustless quiche. Jestiva jaja se miješaju s raznovrsnim ljetnim povrćem koje želite, tako da možete ponovo staviti ovo jelo i da će se svaki put osjećati posebno.

(Slika: Quentin Bacon)

4. Najlakši, crispiest Waffles

Uistinu sjajni kafić iznutra je lagan i sofisticiran, zadržavajući čvrstu vanjsku škrinju. S ovim receptom, to ćete postići svaki put. Pile se na svježe bobičasto voće ili držite klasičnom pločom maslaca i prosijom čistog javorovog sirupa.

(Slika kredita: Megan Gordon)

5. Doručak za doručak od jagode

Ništa ne vrišti počasti se poput kolača od janjetine za doručak. Pečena svježim jagodama, toasted nuts i hrskav granola, dobivate najbolju mješavinu okusa i teksture. Dodatni bonus? Možete ih pripremiti dan prije, tako da ih možete pušiti u pećnici čim izađete iz kreveta.

(Slika vjerovanja: Faith Durand)

6. kikiriki maslac i med granola

Domaća granola je dar koji čuva davanje. Crunchy klasteri su užitak u oba razrađen jogurt parfait ili jednostavno s kapljice mlijeka. Osim toga, ostatke se dobro održavaju, tako da možete uživati ​​u njoj cijeli tjedan kada je završen dugi vikend.

(Slika kredita: Megan Gordon)

7. Ratatouille Breakfast Skillet Strata

Kad razmišljam o ljetnim receptima od povrća, prva koja mi je ušla u glavu uvijek je ratatouille. Prepun je rajčica, patlidžana, tikvica i ljetnog tikvica. Ovdje smo ga koristili kao osnovu za osvijetljenu verziju slojeva. Krušni kruh s kiselim tijestom i rastopljeni fontina s vrhom tikvice punu skuhanog povrća.

(Slika kredit: Apartman terapija)

8. Muffini limuna mini borovnice

Jednako kao što su muffini borovnice u kafićima i pekarnicama, teško je pronaći dobar – previše slatko; previše cakey; suviše suho; nije dovoljno plodova. Preskočite verzije kupljenih u trgovini i ispečite ove mini morsele pakirane punom bobičastog voća u 30 minuta ili manje.

(Slika: Maria Siriano)

9. Bruléed voće s mekom Mascarpone umakom od jogurta

Da, čak i voće može se osjećati malo više posebnim. Slikajte tanki, oštar sloj karameliziranog šećera na vrhu crnog brûléa; nema ničega kao što je zvuk prvog pukotina kroz nju s vašom žlicom. Sada stavite to na vrh sočan plod umjesto kremasti krem. Nikada više nećete htjeti jesti običan plod.

(Slika: Kimberley Hasselbrink)

10. Dimljeni lososni jajašci

Nedavno sam se preselio u New York, konačno sam otkrio čudo što je pušeno losos i lox. Iako nikada ne bih želio pokušati reprodukirati New York bagel i sir od sira kod kuće kad ga mogu lako dobiti u blizini, cijenim još jednu ukusnu posudu za moju dimljenu ribu. Pepeljasti jajaš prekrivaju čudesno s dimljenim lososom, kaprima i krušnim kiselim tijestom.

(Slika: Nealey Dozier)

11. Čokoladno-glazirane kolače s prskama

Odrastanje, poseban vikend u jutro značilo su krafne iz lokalne krafne. Čak i nakon svih ovih godina, moj go-to je još uvijek bogat čokoladom ostakljenim duginim prskama. Cijela se obitelj može okupiti kako bi ukrašavala ove pečene dragulje.

(Slika: Nealey Dozier)

12. Sladoled parmezanski francuski pržen

Lijeni vikend ne bi bio potpun bez francuskog receptura za tost. Učinite to više sjećanju s ovom ukusnom verzijom prevučenom parmezanom i jajašcima. Najbolji dio bi mogao biti diverzanti. Pokušajte s slaninom ili džemom od rajčice, pestom ili medom i zdrobljenim crvenim čilišnim pahuljicama.