11 jednostavnih salata od tjestenine sa samo 3 sastojka

Popis salata od tjestenine uvijek je dobra stvar da imate u džepu za lagane večere, vikendice i radne ručkove. Dok možete probati za savršenim receptom, tajna je da salata od tjestenine zapravo ne treba strog recept. Kuhajte neku suhu tjesteninu i kombinirajte ga s nekoliko arome i sastojaka kako biste ih rasuti, a imate salatu od tjestenine. Lako.

Salata od tjestenine za svaku prigodu

Bez obzira na raspoloženje ili obrok, ove salate od tjestenine donose. Dovedite zajedno sve elemente za kojima želite proizvodnju salate koja zadovoljava. Napunite lonac tjestenine dok ga ne zacrni, isperite, kratko ga isperite pod hladnom vodom da biste ga brzo ohladili, a zatim ga bacite s nekoliko dodataka, plus soli i svježe mljevenog crnog papra, a možda malo maslinovog ulja i ocat na okus.

(Slika: Maria Siriano)

1. Orzo + {Patlidžan + kozji sir + pepeo od pašteta}

Kombinirati orzo s kockama od pečena patlidžana, pregršt rastopljenog kozjeg sira, i zdravo pospite pahuljice od crvenog papra za toplinu. Završite s maslinovim uljem, ocem i solom.

(Slika: Maria Siriano)

2. Penne + (masline + pržena crvena paprika + peršin)

Držite stvari šarenim bacanjem penne s marinirane masline i malo njihova aromatičnog ulja, sjeckani pržena crvena paprika, i puno sjeckani svježi peršin. Nemojte zaboraviti malo octa, soli i crnog papra.

(Slika: Maria Siriano)

3. Fusilli + {Pesto + Zeleni grah + Parmezan}

Klasična talijanska pesto tjestenina u obliku salate: miješajte twirly Fusilli s bosiljka pesto, sjeckani bijeljeni zeleni grah, i kovrče parmezana. Kosa se s malo maslinovog ulja i završiti solom i paprom.

(Slika: Maria Siriano)

4. Tortellini + {špinat od pršuta + pršut + crveni luk

tortelini čini za izvanrednu salatu od tjestenine. Kombinirajte je sa baby špinat, razbijenog pršuta, i tanko isjeckan crveni luk prije začinjavanja s malo maslinovog ulja, octa, soli i svježe mljevenog crnog papra.

(Slika: Maria Siriano)

5. Orecchiette + {Krastavci + jogurt + Za’atar}

Bacite u obliku uha orecchiette s razbijeni krastavci, običan jogurt, i puno tangy, herbaceous Middle East za’atar. Posipajte u soli po ukusu.

(Slika: Maria Siriano)

6. Špageti + {Butternut Squash + Ricotta + Pistachios}

Get twirly špageti na salatu od tjestenine također. Kombinirajte ga s kockama pržena butternut squash, nekoliko žlica kremastog ricotta, i sjeckani prženi pistacije. Začinite solom i paprom.

(Slika: Maria Siriano)

7. Orzo + (konzervirani limuni + naranče + grašak)

Riže kao orzo igra dobro s još većom kompleksom sjeckani konzervirani limuni, sjeckani svježi kopar, i blanširan grašak. Dodajte malo maslinovog ulja i svježe mljevenog crnog papra na okus.

(Slika: Maria Siriano)

8. Školjke + {Chickpeas + Tahini dressing + Mint}

Bacanje školjke s razbio je slanutak, brzi tahini oblačenje, i sjeckani svježa metvica za salatu od tjestenine s bliskim istočnim njuhom. Začinite solom i crnim paprom po ukusu.

(Slika: Maria Siriano)

9. Fusilli + {pečena sušena rajčica + mozzarella + bosiljak}

Za salatu od tjestenine nalik na kaprelsku mješavinu Fusilli s slatkim sušene rajčice, ugriz veličine kuglice svježe mozzarelle, i sjeckani svježeg bosiljka. Sjeckanje u maslinovom ulju i ocat i posoliti solom i paprom.

(Slika: Maria Siriano)

10. Farfalle + (Pesto + jogurt + tikvice)

Haljina farfalle s pesto i jogurt i dodajte sjeckani tikvice na smjesu za ekstra-kremastu salatu od tjestenine. Posolite u malo soli i svježe mljeveni crni papar za sezonu.

(Slika: Maria Siriano)

11. Anđeoska kosa + {Tapenade + crveni paprat i peršin}

Mršav vermicelli dobiva slanu, oštar udarac od maslinovo tapenadu, izbliza sjeckani crveni paprike, i svježinu od sjeckani svježi peršin. Završiti s kišicom maslinovog ulja za dobru mjeru.