10 zdrave večere koje možete napraviti u vašem nizozemskom pećnici

(Slika: Joe Lingeman)

Dok je nizinska pećnica pogodna za sporo kuhanje svinjskog ramena ili braising kratke rebra, također je nevjerojatna u churning zdrave, povrće-pakiran večere koje su i utješne i zadovoljavajuće. Ovih 10 recepata pun je dobrih sastojaka koji vam mogu biti dovoljno jednostavni da se odmaknete tijekom noći. To znači da je sve od juhe od pileća juha do razvučenih leća gotovo odmah moguće u vašem obroku.

1. Najbolja juha od pileće zoodle

Zamjena tjestenine za tjesteninu tjestenina ne samo da čini ovaj twist na klasičnoj juhu bez glutena, ali također dodaje dodatnu dozu povrća u lonac.

(Slika: Joe Lingeman)

2. Školjarka od češnjaka s bosiljkom Farrotto

Cijeli zrno farro zamjenjuje uobičajenu arborio rižu u ovom twist na rižoto. Farro također daje zasićenom, bogatiji okus u zdjelu, što ga čini osobito privlačnim.

(Slika: Maria Siriano)

3. Svježa i svježa juha brokule

Ova svježina, svježa juha je mješavina keljskog i brokula, koja vam osigurava da popijete ili zelene povrće. Završite svaku zdjelicu s malo ukiseljenog đumbira i slomljenom nori da biste dodali teksturu i udarce.

(Slika kredita: Lauren Volo)

4. Jednokratni pileći Teriyaki s povrćem i rižom

Ova brza i jednostavna jela od piletine i povrća dobiva se nagomilana preko smeđe riže i dolazi zajedno u nizozemskoj peći. To je idealni kandidat za užurbanu noć.

(Slika: Kimberley Hasselbrink)

5. Rajčice s brašnom od brašna s Brokkoli Rabe

Ovaj vegetarijanski recept zahtijeva špricanje teških vrhnja, koja dodaje luksuznu bogatstvo u jelo, no možete ga zamijeniti za kokosovo mlijeko ako tražite alternativu biljnog podrijetla koja još uvijek donosi.

(Slika: Melissa Ryan)

6. Piletina, grah i zelenilo s brze brašno

Dok mnoge braises može potrajati nekoliko sati, ovaj se dolazi zajedno za manje od 30 minuta, zahvaljujući konzerviranim grahom i pilića.

(Slika: Jerrelle Guy)

7. Juha od gljiva i ječma

Ova vegetarijanska juha je čista udobnost i toplina. Dobiva ozbiljan nagon umami okusa, zahvaljujući osušenim ginskim porcini koji se koriste za poboljšanje bujona.

(Slika: Sara Kate Gillingham)

8. Spiced Yellow Dal sa rižom (Kitchari)

Ovo umirujuće vegansko jelo puno je indijskih začina poput kurkuma, kumin i piskavica. Ostaci su također izvrsni.

(Slika: Brie Passano)

9. Bijeli Rotisserie piletina Chili

Ovaj grah napunjen čili se brzo i lako za jedan tjedan jer se zove trgovina-kupio rotisserie piletina umjesto kuhanje pile sebi.

(Slika: Maria Siriano)

10. Alice Waters ‘Chickpea i Broccoli Rabe Soup

Ova je zdrava juha povezana s stvarima koje vjerojatno već imate u vašoj spremištu, poput nekoliko limenki slanutka. Samo malo pancete ili slanina u juhu dodaje dubinu okusa bez da se ova mesna juha.