10 Večera Recepti koji čine Veliki ručak ostatak

Kada je riječ o pakiranju zdravog, domaćeg ručka, večera je vaš najbolji prijatelj. Dobra večera je ona koja je ukusna i dovoljno velikodušna da sljedeći dan postane ručak. Od sporije enchilade do zelene krumpira i vegetarijanskih kolača do srdačnih mesnih listića ovdje su 10 naših omiljenih domaćih večera koje također čine izvrsne domaće ručkove.

Osobno, mislim da dobar ručak za večeru za ručak ima nekoliko specifičnih obilježja:

  1. Dobro zagrijava ili dobro hladi. Neke večere jednostavno ne zagrijavaju dobro. Drugi nisu dobra hladnoća. Neki su jedini dobar način (na primjer, ne volim prerađene pileće prsa, ali volim ih hladno i narezano na salatama).
  2. Lako je jesti na vašem stolu. Znam da mnogi ljube lazanje kao ostatke, ali čovjeka, teško je jesti s plastičnom vilicom! Osobno volim tavu i jela od tjestenine koja su već u komadićima veličine ugriza.
  3. Lako je pakirati. Nema potrebe za zavaravanjem ili zasebnim spremnikom. Ako vam je potreban poseban spremnik za umak, a drugi za preljev ili miješanje, previše posla. Bolje je samo moći baciti dio u kontejner i otići. Dvostruke točke ako je to kompletan obrok, sa škrobom i povrćem.

Rekavši to, ovdje su 10 nevjerojatne večere iz naših arhiva koje stvarno rade dobro kao ručkovi.

GORNJI RED
• 1 Cvjetača i piletina kobasica – Jednostavna, povrtna lonac koji dobiva još više flavorful sljedeći dan.
• 2 Pasta od cjelovitog pšeničnog zrna s umiljenom chardom – Velikodušan recept za vegetarijansku tjesteninu – i za slijedeći dan čini obilje.
• 3 Usporena kuhala Kokosovo zeleno voće i zelena curry svinjetina – curries i braises samo dobiti bolje jer su sjedili u hladnjak. Ovo nije nikakav izuzetak, a budući da već sadrži krumpir, smatram da je riža neobvezna.
• 4 Začinjene janjetine – Napravite veliku seriju ovih, zamrznite ih i ispeći ih po potrebi.
• 5 Kako napraviti divan meso – Meatloaf recepti gotovo uvijek čine puno! Planirajte unaprijed i koristite ostatke za ručak, možda prebačenu između dva komada kruha ili se srušite u pita.

BOTTOM ROW
• 6 Snažna kuhala Crna grah Enchiladas – Ove jednostavne enchilade su vegetarijanske i tako jednostavne. Osim toga, oni se lako mogu skupiti i nositi s vama za ručak.
• 7 Chickpea Casserole with Lemon, Herbs and Shallots – Ovo vegetarijanska posuda čini veliku količinu, a napunjena je proteinom i svježim okusom.
• 8 Jednostavni domaći makaroni i sir – domaće mačiće i sir za ručak? da molim!
• 9 Češnjak i trava s prženim svinjskim svinjskim tijestom – Hladne kriške s pahuljicama svinjskog mesa su vrlo dobre na vrhu brze salate.
• 10 Goat Cheese i Swiss Chard tjestenina – Još jedan recept za tjesteninu koji čini fantastične ostatke.

Kakvi su vam večeri za večeru i ručak? Imate li obroke kuhati samo za ostatke?

Povezano: Neobični parovi: kombiniranje ostatka za večeru

(Slike: pogledajte povezane recepte za potpune slike)

Izvorno objavljen 11. travnja 2011