10 važnih savjeta za kupovinu na Aldi za Dan zahvalnosti i izvan nje

Ako razmišljate o Aldi kao mjestu za obavljanje neke ili čak cijele shoppinga zahvalnosti, postoji nekoliko ključnih elemenata za koje morate biti svjesni. Na našem prvom pogledu na Aldi smo pokrivali neke savjete, ali kada je u pitanju velika trgovina, još više detalja o kojima treba znati. Evo 10 važnih savjeta koje morate imati na umu.


Vodič za kupnju “One-Stop Thanksgiving”: Aldi


1. Trgovite rano.

Budući da Aldi zalazi ograničeni popis, obavite svoju kupnju zahvalnosti rano. Ako vaš raspored dopušta, planirate kupovati kada se trgovina otvori. Ujutro, naći ćete manje kupaca u prolazima i potpuno opskrbljena police.

2. Provjerite sate trgovine.

Provjerite sate svoje lokalne trgovine. Većina Aldi trgovina otvoriti kasnije i zatvoriti prije nego tradicionalne trgovine.

3. Nemojte pretpostavljati da su Aldi cijene jeftinije.

Većina prodavaonica prehrambenih namirnica nudi prodaju na osnovi zahvalnosti tijekom mjeseca studenog. Ove prodaje obično su pogodile svoj vrhunac oko dva tjedna prije Dan zahvalnosti.

Iako Aldi nudi niske cijene za mnoge stavke, možda neće pobijediti prodaju druge trgovine. Vrijedi uzeti vremena za usporedbu Aljinih cijena s drugim trgovinama kako biste bili sigurni da dobivate najbolje cijene. Aldi prodajni letak možete pronaći na mreži iu trgovinama.

4. Nemojte zvati unaprijed.

Aldi ne navodi telefonske brojeve za pojedine trgovine. To znači da ne možete nazvati unaprijed kako biste provjerili sate trgovine ili provjerite je li nešto na lageru.

Ako nešto ostavite u trgovini, primjerice novčaniku ili telefonu, tijekom kupnje možete nazvati njihov broj od 800. Operater telefona će preuzeti vašu poruku i kontaktirati trgovinu u vaše ime. Čak iu takvim slučajevima nećete izravno razgovarati s trgovinom.

5. Imati rezervni plan.

Ako ne možete pronaći sve što vam je potrebno Aldiu, napravite sigurnosni plan – pogotovo za puricu. Aldijeva opskrba radi slabo. Držite svoje oči na prodaji u drugim trgovinama u slučaju da trebate glavu tamo nakon Aldi.

6. Donesite četvrtinu.

Košare na Aldi su spojene zajedno. Da biste oslobodili jednu za kupovinu, trebate četvrtinu. (To se vraća kada vratite košaricu.) Ako želite napraviti netko dan, dajte im košaricu. To će vas koštati 25 centi, ali radost koju ćete donijeti nekome ne vrijedi.

7. Donesite torbe i kutije.

Aldi ne pruža besplatne torbe za kupnju bilo koje vrste. Ako vam treba torba, morate platiti za to. Donesite svoje torbe – i kutije za teške predmete – i svi ste postavljeni.

8. Platiti i otići.

Na Aldiu nećete naći bager. Morate pakirati svoje namirnice. Nemojte to raditi na naplati. Nakon što službenik skenira vaše stavke, stavit će ih u čekaonicu. Plaćate i zalijevate vlastite namirnice na šalteru ispred trgovine.

9. Dobijte vino (ako možete).

Mnoge trgovine Aldi nose mali izbor vina na vrlo niskim cijenama. Ne zaboravite kupiti rano ako trebate kupiti dovoljno vina za veliki skup zahvalnosti. (Web stranica navodi koja trgovina nosi vino.)

10. Vratite stvari ako niste sretni.

Ako niste zadovoljni kupnjom, možete ga vratiti. Aldi nudi “dvostruku garanciju”. Oni zamjenjuju proizvod i vraćaju originalnu kupovnu cijenu. Kao i kod većine povratnih pravila, postoje izuzimanja za stavke poput alkohola i neprehrambenih proizvoda.


Evo kako kupiti večeru za Dan zahvalnosti od Aldija za 100 dolara