10 srdačnih vegetarijanskih obroka za vašu nizozemsku pećnicu

Dok su dani vegetarijanstva već odavno nestali, još uvijek nalazim kuhanje bezobličnih obroka češće nego ne. Dakle, moja draga nizozemska pećnica zapravo se navikla na pirjati grah i napraviti tjesteninu od jednog jela više nego što se navikne na brašno s kratkim rebrima. Alat je neprocjenjiv za vegetarijansku kuhinju kao i za svežnjeve. Ovih 10 recepata to dokazuju.

1. Pečenje sira od rakije od rakije

Ovo je vrsta udobnosti koju svi trebamo nekoliko dana. Dok se može sastaviti u posudi za tavu, volimo slagati raviole, umak i sir u nizozemskoj peći, kuhali smo tjesteninu u.

(Slika kredita: Lauren Volo)

2. tofu i brokula zelena curry

Umjesto toga preskočite izlaz i napravite svoju verziju tajlandskog zelenog currya kod kuće. Korištenje zamrznute brokula znači da se jelo u skoro vrijeme nema zajedno.

(Slika: Maria Siriano)

3. Jedan-Pot Potaknut Badem i Herb Couscous

Ovaj dimni, mirisni kuskus zadovoljan je vlastitim, ali svakako ga možete nadoknaditi s prženim jaješcem da biste ga dodatno srditi.

(Slika: Maria Siriano)

4. Kale i Cannellini Bean Stew

Šarena mješavina povrća i graha jednako je zdravo dobro. Juha je umami-bogata situacija od parmezanskih sireva (provjerite jesu li slobodni od mliječne kiseline ako slijedite strogu vegetarijansku prehranu) i češnjak.

(Slika: Andrea Bemis)

5. Tjestenina s jednim loncima s feta, maslina i artičoka

Tjestenina za brzo kuhanje orzo je savršeni kandidat za tjesteninu od jedne posude. Ovdje se povezuje s mediteranskim okusima maslina, sušenim rajčicama, artičokama i feti.

(Slika kredita: Half Baked Harvest)

6. Savršena juha od krumpira

Ono što ovu juhu od krumpira izdvaja od ostalih jest sir Taleggio – svježa, kremasti talijanski sorta daje posudu bez ekstra svile i bogatog okusa.

(Slika: Kelli Foster)

7. Vegetarijanski Pho (Vijetnamski juhu s rezancima)

Ova vijetnamska juha obično se proizvodi od govedine, ali ova vegetarijanska verzija jednako je zadovoljavajuća. Vrijedno je napraviti dvostruku količinu bujona za zamrzivač tako da ga možete koristiti za brzi večer još jedan dan.

(Slika vjerovanja: Faith Durand)

8. Braised kokosovo špinat i slanutak s limunom

Evo veganske grickalice koja je začinjena, tangy, bogata i slatka. Pokušajte ga sami ili žlicom preko pečenog slatkog krumpira kako bi se stvarno nataknuo.

(Slika: Kimberley Hasselbrink)

9. Jambalaya od povrća s jednom posudom

Ovo osvjetljenje, biljno-teška verzija jambalaya može postati uravnoteženo jelo od jedne posude ako se promiješate u limenku isušenog crnog ili bubrežnog graha prije posluživanja.

(Slika: Maria Siriano)

10. Kidney Bean i kokosovo curry

Aromatski okusi od karamona, češnjaka, currya i zelenog čilija proizvode jedinstvenu, ne previše začinjenu jelo koja je prekrasna poslužena od pahuljice kuhane riže.