10 Recepti za doručak kada ne želite kuhati

(Slika: Kimberley Hasselbrink)

Svi imamo one jutro kad se potpuno budi zainteresiran za početak dana. Udarili smo gumb za odgodu, povucali pokrivače iznad naših očiju i lažljivo pretvarali da nitko neće doći tražiti nas ako samo ostanemo u krevetu. U one dane, jedina stvar koja samo može dobiti stvari u pokretu je gunđanje trbuha.

U tom stanju lijenosti, ne postoji način na koji se događa doručak koji uključuje puno truda. Srećom, ove 10 recepata upravo su ono što trebate u tom trenutku – niskog utjecaja, ali sigurno da tihi taj grčeni trbuh s nečim laganim i ukusnim.

1. Uzgajane jaja s Lazy Salsa

Ako se osjećaš malo manje lijeno nego jednostavno žanje skuhanog salsa na jaja, ali nemate energiju za napraviti veliku količinu svježe salse, ovo je vaše rješenje. Sjeckanje nekoliko rajčica, crvenog luka, cilantro i čili paprike čini brzu salsa koja je vedra i osvježavajuća ujutro.

(Slika: Maria Siriano)

2. Svježe voće đumbir snage

Ovo suptilno slatko glatko tijesto ima tanak, tangy udarac koji će sigurno energizirati. To je povjetarac da se povuče zajedno i uključuje hrpu žličice grčkog jogurta za povećanje proteina.

(Slika kredita: Lauren Volo)

3. Kako napraviti šećerne kolače

Ako ste žudnja za tijestom za doručak i previše su lijeni da biste dobili traperice i krenuli na pekaru, znajte da to toplo, pjegavo, šećerne kolače ne možete sačiniti samo odmrznutim listom zamrznutog lisnatog tijesta, maslaca, šećera, i cimetom.

(Slika: Karen Biton-Cohen)

4. Noćni zob s Jamom i prženim kokosom

Ako možete predvidjeti svoju lijenost, vaš jutarnji ja sigurno će vam zahvaliti. Pomiješajte zob i mlijeko prije nego što krenete u krevet, a ujutro pripremite srdačan doručak i čeka vas.

(Slika: Anjali Prasertong)

5. Avokado i pizza s doručkom u jaja

Ovaj recept zahtijeva kuhanje vlastitih krugova pizza, ali olakšajte sami sebi jednostavnim korištenjem naan ili pita. Onda je samo stvar prelaska s nekim pire avokadom i prženim jaje.

(Slika vjerovanja: Faith Durand)

6. Doručak Banana Split s jogurtom i Jamom

Ovo je doručak koji izgleda posebno, no ne može se brže privući. Nasjeckajte bananu na pola i popržite ga jogurta, kišom džemera i šačicom svježeg voća i orašastih plodova, a imate doručak koji se slavi čak i na najsuvremenijim jutarnjim satima.

(Slika: Emma Christensen)

7. Noćenje kvasasti vafli

Evo još jednog koji zahtijeva predvidanje, ali stvarno nećete požaliti što dolazi ujutro. Samo promiješajte tijesto za ove vafle prije spavanja i kad se probudite, nema baš ništa za napraviti, ali stavite ta tijest ravno u željezo od šalice.

(Slika: Emma Christensen)

8. Kako napraviti 2-sastojke banana palačinke

Evo kako napraviti palačinke na najgore jutarnjih sati. Ako imate dovoljno energije za skupljanje banane i nekoliko jaja, onda ćete biti nagrađeni s jednim ozbiljno ukusnim stackom.

(Slika: Izy Hossack)

9. Stovetop Maple Macadamia Granola

Ako mislite da je izrađivanje domaće granule je teško, niste ga napravili na pećnici. Jednostavno bacajte sve svoje sastojke u tavu, dajte im brzi tost i poslužite ih jogurtom.

(Slika: Maria Siriano)

10. 3-Sastojci Kimchi Hash Browns

Frozen hash browns svibanj nedostatak uzbuđenja koje svježe učiniti, ali dodajte kimchi u tava dok ih kuhati i odjednom oni su najuzbudljiviji način jesti krumpir u jutro.