10 Recepti od mljevenog junetina ste jeli odrastanja koji su još uvijek strašni

Pokupite ponizno pakiranje mljevene govedine na vašem sljedećem putu kupnje namirnica i pustite večeru da vas odveze na putovanje dolje. Ovo meso prikladno za proračun je početak toliko omiljenih djetinjstva, kao što su govedine tacos, tjestenine za tjesteninu i nepristojna Joes – od kojih su svi jednako tako neodoljivi i zadovoljavaju. Evo 10 naših favorita koji će sigurno izazvati nostalgiju.

1. Pansioni i hamburgeri

Inspiriran malim klizačima Bijavog dvorca i prženim mrvicama svoje mladosti, ova verzija vas obrađuje na nešto deblji hamburger. Nemojte se brinuti – i dalje je prepuna svih onih mekih lukova koje se sjećate. Najbolje od svega, cijeli se obrok složi na limenu papira kako bi se olakšalo pripremanje i jednostavno čišćenje.

(Slika: Christine Han)

2. Kako pripremiti mesne kuglice u usporenom štednjaku

Špageti i mesne kuglice su bezvremenski klasik iz djetinjstva. Ova lagana, lagana verzija kuhala se savija u umaku satima dok idete oko vašeg dana.

(Slika vjerovanja: Todd Coleman)

3. One-Skillet Cheesy goveđi i makaroni

Budući da je dokazana činjenica da sir sve dobro čini, ova odrasla inačica hamburgerskog pomagala dobiva veliki šah cheddar rastopljen preko vrha. Ovo je večera zajamčena hitom po cijelom stolu.

(Slika: Maria Siriano)

4. Tjedne kupke za kupus

Baš kao i klasik koji se sjećate, ova inačica ispunjava listove kupusnih zelja s ukusnim punjenjem mesa i riže, pokrivenim slatkim i kiselim umakom od rajčice. I da ovaj jelo bude više od tjedan dana prijateljski, mi ih stavljamo na pećnicu u samo jednoj tavi, od početka do kraja.

(Slika: Emma Christensen)

5. Southwest Skillet Ragu

To bi vas moglo učiniti nostalgičnim za hamburgerskog pomagača ili podsjetiti na gulaš koji je tvoja mama koristila. Bilo kako bilo, to je recept koji zaslužuje mjesto u vašem obroku. To je izvrsno napunjeno, napunjeno toplom mješavinom začina, a najbolje od svega dolazi u jednu tavu.

(Slika: Emma Christensen)

6. Neskladni Joes

Nije moguće razmišljati o mom djetinjstvu s podsjećanjem na neurednu Joeovu noć. A ti su srdačni, neuredni sendviči jednako tako neodoljivi za zadovoljavanje sada kakvi su bili prije mnogo godina.

(Slika vjerovanja: Faith Durand)

7. Zamrzivač Taco Kits

Govedina tacos, slojevite začinjeno meso, salata, rajčica i isjeckan cheddar, su favoriti večere. Ovaj recept vam također pokazuje kako da biste dobili skočiti na večeru tako što ćete staviti taco komplete u zamrzivač za zauzete noći.

(Slika: Emma Christensen)

8. Kako napraviti mljevenu nit od nule

Kada želite pravu dozu nostalgije, dodajte mesne listove i pire krumpir na svoj plan obroka. Zatim ostatke uživajte kao sendvič s mesom sljedeći dan.

(Slika: Emma Christensen)

9. Kako napraviti hamburgere na ploči za pećnicu

Nema roštilja, nema problema. Ne samo da je lako napraviti hamburgere na ploči za pećnicu, već će također podsjetiti na onu koju ste jeli kao dijete. Samo nemojte zaboraviti krumpiri od odreske.

(Slika: Karla Conrad)

10. Cheesy Beefaroni

Ova omiljena večera od tjestenine nadahnuta je onim šećerom Chef Boyardee s kojim ste odrasli, ali mnogo bolje. Ovdje se natječajne ljuske bacaju s brzim, mesnim bolognezom i završavaju s dvostrukom dozom sira.