10 najpopularnijih receptura Kitchna 2015

Bacon-Brown šećer svinjetina Tenderloin

(Slika: Nealey Dozier)

Čak i top 10 popisa popularnih recepata daje vam uvid u vrstu hrane koju želimo. Uvijek postoji element jednostavnosti, poput onoga koje ćete naći u svinjskom tijestu koji je odjeven u bendove smeđe šećerne šećere ili hrskavog lososa. I želimo utjehu. Uzburkane juhe i pilići uvijek se kreću na vrh popisa. Ali kad sve ove recepte stavimo zajedno i pokušamo izvući sličnosti, jedna stvar postaje jasna: svi mi želimo biti pametniji u kuhinji.

U to ćemo se veseliti.

(Slika: Nealey Dozier)

1. Bacon-Brown šećer svinjetina Tenderloin

Ove godine svinjetina je preuzela vodstvo za najpopularniju recepturu, a za to je zahvalna slatka slatkovodna slanina. Svinjski filet je već tjedan dana pobjednik, pa ga oblačenje na način koji i dalje drži jednostavnim je ono što pametno i ukusno kuhanje je sve o.

(Slika: Emma Christensen)

2. Slow-Cooker bijeli piletina Chili

Šećerna pileća gulaš s velikim bijelim grahom, jugozapadni začini kao što su kumin i korijander, a nekoliko limenki pečenog zelenog chili paprike stvara lijepu ravnotežu kremastosti od graha, toplinu od začina i tankog osvjetljenja od zelenih paprika.

(Slika: Kimberley Hasselbrink)

3. Yotam Ottolenghiova cvjetača cvjetača

Ovaj vrlo obožavan recept za cvjetnu tortu bio je jedan od omiljenih recepata godine zahvaljujući svestranosti. Dobro je svježe, hladno ili na sobnoj temperaturi; za doručak, ručak ili uopće u bilo kojem trenutku.

(Slika: Sarah E Crowder)

4. Jednostavan šareni salmon

Ovo lagano jelo nalazi se na kratkom popisu za tjedne večere koji pogoduju svim kriterijima: brzo, zdravo, punjenje i ubojstvo. Jednostavno iskusan, losos je pržen do prženog dok eksterijera nije super hrskav, dok unutrašnjost ostaje mekan.

(Slika: Kimberley Hasselbrink)

5. Juha od lana od piletine

Slanina masno-laced uzeti na leće juha vas čuva punu zahvaljujući dvostruki hit proteina od piletine i leća. Duhan okus koji donosi juhu je izvrstan dodatak zemljanim legu, ali maslac i maslinovo ulje također dobro funkcioniraju.

(Slika: Emma Christensen)

6. Jogurt doručak popsicles

Ovo je doručak koji možete jesti jednodijelno dok hodate do autobusnog stajališta, a to je jednako vrijedno kao za zdjelu jogurta s granolom i voćem. Zapravo, to je zdjelu jogurta – samo u obliku jabučice.

(Slika: Nealey Dozier)

7. Piletina od piletine i brokule

Ovaj recept koristi sastojke koji većina ljudi obično imaju pri ruci jer, čini se, zajedno ili odvojeno, imaju beskonačnu upotrebu. Počinje s punomasnim pšenicama za njušku i ugrize, a u ovom receptu nešto ide dugo. Pileće prsa i povrće su zamrzivači, a ovdje brokula čak i ne treba zagrijavati.

(Slika: Emma Christensen)

8. Salad sjemenki sjemenki paprike

Ovo odijevanje oslanja se na ravnotežu sastojaka, naime bjelog vinskog octa, šećera i nekih sitno isjeckanog kozjeg ili luka. Možda ćete biti u iskušenju da izostavite šećer, ali ovo je jedno vrijeme gdje bismo vas tražili da ga ostavite. Izgubite taj slatki element, a poput stolice s tri noge, cijela stvar nadilazi.

(Slika vjerovanja: Faith Durand)

9. Pecite pilić i divlja riža

Nemojte biti zastrašeni dugim vremenom kuhanja na ovom jelu. Ovo je za prilagodbu okretnog aspekta kuhanja smeđe riže i piletine zajedno. Drippings od pileća mješavina s rižom i začinima napraviti ukusni umak.

(Slika: Michaela Cisney)

10. Rashlađeni crni grah, salata od fetusa i kozice

Ova srdačna, osvježavajuća salata traje oko 15 minuta kako bi – bez kuhanja, bez prekomjernog pripremanja. Kremasta feta i ocat crvenog vina dodati ukusni grčki izrezak na sastojke koji se obično nalaze u srednjoameričkim jelima: crne grah, kukuruz i korijen. Napravite veliku seriju na početku tjedna i sve ste spremni.