10 jednostavnih večernjih večera koje možete napraviti u vašem nizozemskom pećnici

(Slika: Joe Lingeman)

Nizozemska pećnica je pravi stroj za kuhanje u kuhinji – može kuhati vodu za tjesteninu, polagano kuhati pečenje od lonaca i učiniti sve što je između njih. Zato se osjećam više puta tjedno kako bih dobio večeru na stolu. Ovih 10 recepata pokazalo se koliko je korisno, čak i na najprometnijim noćima u tjednu.

1. Jednokratna pileća juha od Taco

Ova večera ugodna za publiku jednako je kao juha kao i prženice. Pobrinite se da imate obilje zdrobljenih tortillovih čipsa, isjeckanog cheddar sira i rezanih škampa.

(Slika kredita: Lauren Volo)

2. Jedno-Pot Kremasti pileći i rižinasti slatkiš

Ova lončanica je udobna hrana u svom najboljem stanju. Da biste ga stvarno stavili na vrh, stavite nizozemsku pećnicu ispod broilera neposredno prije posluživanja da biste dobili sir dodatni zlatno-smeđe i piliće.

(Slika kredita: Lauren Volo)

3. Puttanesca od jedne posude

Naravno, možete kuhati svoju tjesteninu u nizozemskoj peći, ali jeste li znali da možete napraviti umak u isto vrijeme kada tjestenina kuha? Ova tjestenina s jednom posudom je sve.

(Slika: Melissa Ryan)

4. Kremasta brašna cvjetača sa suncem sušenim rajcicama

Braising u mlijeku može zvučati malo čudno, ali vjerujte nam na ovo. Rezultat je smiješan, nježan i okusan karfiol okupan u najkvalitetnijem umaku koji je apsolutno glavno jelo.

(Slika: Nealey Dozier)

5. Kremasta tjestenina bundeve od jedne posude

Evo još jedne čaše od tjestenine. Šumska bundeva i teška vrhnja čine ovu dodatnu bogatu i dodatnu opremu za sezonu pada.

  Recept: čokoladni karamel Matzo Brittle

(Slika: Melissa Ryan)

6. Piletina, grah i zelenilo s brze brašno

Dok mnogi braisi potrajati nekoliko sati, ovaj se brzo spaja, što ga čini savršenim za prometne noći kada želite nešto ohrabrujuće i zadovoljavajuće brzo.

(Slika: Joe Lingeman)

7. Honey-Garlic škampi tapecir Rice Casserole

Ovo jelo je cjeloviti obrok sam po sebi, kao što su zrno, bjelančevine i povrće kuhaju zajedno u jednom loncu.

(Slika: Brie Passano)

8. Bijeli Rotisserie piletina Chili

Piletina roštilja, nekoliko limenki bijelog graha i vrećica zamrznutog kukuruza udružuju snage kako bi napravili veliku, prljavu posudu chilija moguće bilo koje noći u tjednu.

(Slika vjerovanja: Faith Durand)

9. Braised kokosovo špinat i slanutak s limunom

Ova vegetarijanska večera bez glutena je dodatno zadovoljavajuća zahvaljujući velikom, kremastom kapljicu kokosovog mlijeka.

(Slika kredita: Lauren Volo)

10. One-Pot 30-minutni Zoodle i mesne lopte

Idite naprijed i koristite prethodno kuhane mesne kuglice i zoodle za taj recept kako biste se uvjerili da se izuzetno brzo približi.