10 jednostavnih večera ideja za Last-Minute jela

U mojem planu obroka arsenala, postoji popis pouzdanih recepata koje držim na čekanju za noći trebam baciti večeru zajedno u štipanje. Bez obzira jesam li zakačen na poslu kasno, odlučite se skočiti u post-work yoga class, ili moje planove s prijateljima pada, osjećam se dobro znajući da postoje neke pokvarene i prave večere dragulja koje mogu povući zajedno s osnove iz spremišta , hladnjakom i zamrzivačem, uz minimalan napor.

Od pesto tortellina s povrćem na 10-ak minuta tacos, ovdje su 10 jednostavnih večera koje se lako bacaju zajedno u zadnji čas.

1. Pesto Tortellini s prženim povrćem

Ovo je večera koja zvuči i izgleda pomalo fancy, ali to ne može biti lakše. Uhvatite vrećicu tortelina iz zamrzivača, staklenku od pesto iz spremišta (bonus ako imate domaći pesto visi u zamrzivaču), i bilo koji tip preostalog pečenog povrća koji se nalazi u hladnjaku, a večera je spremna.

(Slika kredita: Lauren Volo)

2. 10-minutni crni grah tacos

Znam da uvijek mogu računati na tortile u frižideru i grah grah u spremištu (ako nemate crne grah, upotrijebite bilo koju sortu koju imate), što znači da je lagana taco večera tek nekoliko minuta.

(Slika: Kelli Foster)

3. Curried chickpea i špinat Baked krumpir

Ako još nemam prethodno kuhani kruh (bijeli ili slatki) u frižideru, dovoljno je jednostavno popiti se u pećnicu ili mikrovalnu pećnicu, a pržiti brzo skuh od sjemenki i zelenog sjemenki začinjenog curryjem.

(Slika kredita: Lauren Volo)

4. One-Pot 30-minutni Zoodle i mesne lopte

Ovo je broj jedan od razloga zašto ja držim mesne okruglice u zamrzivaču u svakom trenutku. Gurnite ih neredu tikvice rezanaca i nekog umaka od jarreda, a jednostavna, zadovoljavajuća večera čeka.

(Slika: Joe Lingeman)

5. Najlakši sir i povrće Frittata

Frittatas je tako često moja spasiteljska milost u večeri. Znam da uvijek mogu računati na jajašca u frižideru i nekom asortimanu povrća, bilja, sira, a možda čak i ostataka mesa, koji su sve fer igra u ovoj pečeni jaje večeru.

(Slika kredita: Lauren Volo)

6. Jednostavno karfiol Rice Burrito zdjele

Ove tjedne burrito zdjele su se ponavljale u svom planu obroka od kada sam ih prvi put napravio početkom ove godine. Ja obično vršim grijanu rižu rižu s mješavinom zrna graha i kukuruza, avokada ili limenka guca, salse, mješavina grčkog jogurta i ostataka mesa ili pečenih povrća koje imam u hladnjaku.

(Slika kredita: Lauren Volo)

7. Sirove povrće

Ove biljne topline odgovorite na poziv za lagano hranjenje nakon što ste imali jedan od njih oni dana. Oni donose poznatu udobnost sira na žaru, s velikom dozom veggies i tangy Dijonaise koji donosi sve zajedno.

(Slika kredita: Lauren Volo)

8. Tjedni noći Povrće miješati povrće

Uhvatite sve povrće koje se zadržavaju u hladnjaku, umiješajte brzo umak i za manje od 20 minuta u večeru. Svi veggies su fer igra u mojoj knjizi, i volim to skupno ovo s nekim cubed tofu ili ostatak mesa.

(Slika kredita: Lauren Volo)

9. Puttanesca od jedne posude

Spaghetti puttanesca je obrok koji će vas osjećati kao pravi superheroj za večeru. S nekim sastojcima špilje dolazi zajedno u otprilike jednakoj količini vremena za normalno kuhanje lonca vode i kuhanje špageta.

(Slika kredita: Lauren Volo)

10. Salata od rajčice

Ova salata vrijedna salata dolazi na trenutak i uvijek se dokazuje potpuno zadovoljavajućom. Volim bacati malu fetu ako imam pri ruci i poslužiti komad hrskavog kruha na strani.