10 jednostavnih načina da obuče kukuruzni pas

(Slika: Andrea D’Agosto)

Psi za kukuruz zapravo su prilično nevjerojatni. Razmislite o tome: to je vruće pivo pokriveno tijestom za kukuruzne krumpiriće i duboko pržena na štapiću. Rezultat je simfonija okusa i tekstura koje zaslužuju više od glatke žute gorušice.

Razmislite o odjevenom kukuruznom psu središtu vašeg sljedećeg susreta. Bilo da napravite svoje kukuruzne pseće ispočetke ili iskoristite pekarsku raznolikost iz trgovine, ovdje možete pronaći 10 načina za umakanje, ispljuvanje, posipanje ili oblačenje vašeg psa za kukuruz za maksimalni užitak.

(Slika: Andrea D’Agosto)

Svi naši predloženi pokusi za kukuruzne pse mogu se naći u prolazima vašeg lokalnog supermarketa – ne samo u prolazu začina. Ako ste domaćin zabave za zabavu pasa, postavite pladanj preljeva i pustite svoje goste da ode u grad.

1. Med + prženi sjemenke sezama

Med slatko ljepljivost čini ga idealnim umočenjem za kukuruzne pse. Samo rotirati dobiveni pas u sezamovom sjemenu i uživajte.

2. Pimentni sir + sjeckani kiseli sokovi

Južni klasik, pimento sir može se napraviti kod kuće ili se nalazi u mliječnoj kutiji vaše trgovine mješovitom robom. Vrh s kiselinama od sitnih kopara.

3. Kiselo vrhnje + žitarice Jalapeños + kumin sjeme

Ovaj trija hladnokrveno kiselog vrhnja, ukiseljeni jalapeños i hrskavog sjemena kumin – savršen je dodatak slatkim i ukusnim okusima pasa kukuruza. Začinite kumin prije posluživanja za dodatnu aromu i škripu.

4. umak od marinaca i paprike

Ako je ketchup vaš pas za kukuruz pas dip, umjesto toga pokušajte ovu kombinaciju jednostavne marinare i pikantne crvene paprike.

5. krem ​​sir + vruća paprika žele

Krem sir ima čudesnu moć za zadržavanje vruće paprike na mjestu. Vijenjati dva zajedno za nevjerojatna kukuruzni pas umočiti.

6. umak od sira + parmela s parišom

Moje unutarnje dijete žudi za ovim klasičnim kombinacijama! Kupite umak od sira i malo parajte brokule u mikrovalnoj pećnici za omiljeni omiljeni mališan.

7. Mayo + Ketchup + mljeveno češnjak

Ta kombinacija Magic Souce nazivamo u našoj kući. Bit ćete iznenađeni koliko je ukusno na krumpirićima i kukuruznim psima podjednako.

8 crveno skuta + Habanero Chiles

Bacite tanke kriške slatkog luka s tanko isječenom vrućem paprom i malo bijelog octa, neka smjesa sjedi oko 10 minuta, a zatim uživajte na kukuruznim psima, vrućim psima ili hamburgerima.

Nabavite recept: 10-minutna metoda brzog izbacivanja

9. Chili + Fried Onion + Cheddar Sir

Chili corndog je savršeno korištenje konzervirane čilije. Dodajte nekoliko hrskavih prženih luka i nekog ribanog cheddar sira za najveći piling chili sira svih vremena.

10. Charred Corn + Cotija + Chili Powder

Kukuruz, cotija i posuta čili prah će zapaliti vašu ljubav za kukuruzni pas sve više ponovno. Poslužite s malo sjeckanog korijena i klinom od vapna za stiskanje.