10 Brunch Recepti za hranjenje gomile

(Slika vjerovanja: Faith Durand)

Obožavamo dobar ručak za blagdane gotovo onoliko koliko volimo sjajne cocktail partyje u ovo doba godine. Možda više! Mislim, kada drugdje nabavite tanjur, ne samo šalicu sireva pršutu i slatki kolač, već i dio kriške maslinovog kolača i mini-ljepljive kosti ili dvije? Najbolje je.

Od gore spomenutog pršutnog lonca do jabučnog pudinga koji možete imati za doručak, ovdje je 10 naših omiljenih recepata za brunch za hranjenje gomile.

1. Napravite naprijed “Ham & Cheese” Doručak tanjur

Mješoviti zajedno s kruhom, pancetom, Gruyèreom i jajaškom, napravite ovu tavu dan unaprijed, pa sve što je lijevo za jutarnju radnju pop je u pećnici.

(Slika: Christine Han)

2. Crni šumski pršut i sir za doručak

Ova srdačna naprava za naprijed je naša sezonska vožnja na klasičnoj tavi s pršutom i sirom. Obložen zelenim šumama i grožđem Gruyère, a izgrađen na temeljima pumpernickela i kiselog kruha, ova inačica koristi začinjenu senfatu kako bi jaja pospješila.

(Slika: Nealey Dozier)

3. Eggnog doručak Puding kruh

Svečani puding kruha s jaja jednako je ukusan na sobnoj temperaturi ili izravno iz pećnice, tako da će zadovoljiti i rane ustajanja i kasne pragove u vašoj gomili.

(Slika kredita: Lauren Volo)

4. Kako napisati dravu za gužvu

Ne mogu se sjetiti božićnog doručka kad nije bio nazočan Entenmannov sir s dancima. Ovih dana sam ja osobno – pogotovo kada se organiziraju blagdanski brunch. To je malo posla, ali vrijedi svake sekunde.

(Slika kredita: Lauren Volo)

5. Kako napraviti šećerne vrećice

Šećerni kolači su zadivljujuća jutarnja gozba, slojevi bogatog, pjegavog tijesta tijesta za kolače koji su kovitlali mirisnom smjesom šećera i obloženi toplim maslacem i pjenušavim šećerom. Smatrajte ih idealnim tijestom za brzu i lijepu brigu za blagdane.

(Slika: Maria Siriano)

6. Špinat i slatki krumpir

Evo čašice o svima koji mogu jesti. Bez mlijeka i jaja ova slatka kvasca od krumpira i špinata još uvijek uspijeva biti ukusna i bogata – i zato što ne postoji nikakva kora za brigu o tome, ne bi bilo lakše baciti zajedno.

(Slika: Nealey Dozier)

7. Doručak Brie & Mushroom Strata

Želite li skuhati za doručak potpuno pamtiti? Ne idi dalje od klina Brie. To stvara bogat i glup “umak” za grickalice i kruh natopljen krumpirom dok kuha.

(Slika kredita: Lauren Volo)

8. Orange-Maple francuski pržen taverna

Naslonite se na godišnje doba slatkih, zrelih naranči, kako bi ovaj francuski tost složio heroja vašeg blagdanskog bruncha. Klupe od brioche zauzeti mjesto od kriške, i oni su infused sa svijetle-slatki miris narančaste šećer za povećanje okusa citrusa.

(Slika kredita: Megan Gordon)

9. Muffini s cjelovitim zrnima medenjaka

Idi naprijed, donesi malo medenjaka na stol za doručak! Ove praznovjerne muffine za umacce ispunjene su toplim začinima i pravom količinom slatkoće.

(Slika kredita: Lauren Volo)

10. Kako napraviti čarobnu doručak voćna salata

Okružite brunch širiti sezonska voćna salata koja je jednako srdačna kao što je svježa. Izaberite žitarice po izboru, zajedno s najboljim voćem u trgovini, a zatim neke svježe bilje prije dodavanja brzog sjaja slatkog preljeva kako bi ga spojili. Sve je naprijed i samo treba posljednji trenutak bacanje zajedno.