10 biljnih prehrambenih namirnica za napajanje vašeg dana

(Slika: Emma Christensen)

Dok svi pokušavamo jesti zdraviju prehranu, također pokušavamo jesti dovoljno da se gorimo naš dan. To znači da pokušavamo dobiti bezbroj proteina i hrane bogate vlaknima na našim tanjama bez obzira na sat, bez obzira jesmo li jeli brzi doručak na putu prema vratima ili u potrazi za snackom kako bismo zadovoljili podnevni pad. Ovih 10 recepata odgovara zakonu, a oni se oslanjaju na snagu biljaka da to učine.

1. Smoked badmond Snack Barovi

Ove slane, ukusne barove imaju dovoljno hrskavih, prženih orašastih plodova i sjemenki kako bi vas dobili na večeru kada se osjećaš da je podnevni pad.

(Slika: Laura Wright)

2. Smoothie maline i bademovo maslac

Bademovo maslo opskrbljuje bjelančevinu koja je potrebna kako bi se ova glatka mješavina zadržala, ali prava je tajna dodatak zamrznutih tikvica, što ga čini nevjerojatno kremastom, debelom i pjenom.

(Slika: Izy Hossack)

3. Med pečeni maslac s maslinama

Samo dodir meda pretvara ovaj jedinstveni visoki proteinski širenje u nešto što definitivno želite slather na voće ili cijela zrna toast.

(Slika: Joe Lingeman)

4. Tex-Mex Quinoa salata

Ova salata ima puno proteina u njoj, zahvaljujući crnim grahom i quinoama, kao i dobrim masnoćama iz avokada, tako da ćete sigurno zadovoljavati. To čini veliku večeru ili ručak.

(Slika: Izy Hossack)

5. Veganski kokos-zobene palačinke

Vlakno u zobi pomoći će da ove palačinke budu punih i punih. Kokosovo mlijeko dodaje bogatstvo i puno zadovoljnih masnoća. Zajedno, ti sastojci neće ostaviti gladne za nekoliko sati, poput većine tradicionalnih recepata od palačinke.

(Slika: Joe Lingeman)

6. Kako napraviti kremasti Vegan Chia Puding

Dok je puding čaja često poslužen kao veganski desert, ne vidimo nikakav razlog zbog kojeg se ne može uživati ​​i kao bogati proteinski voćni napitak ili doručak. Dodavanje bogatih vlaknima čini još ugodnijim.

(Slika: Laura Wright)

7. Lemony Jogurt Smoothie

Kokosovo jogurte, kokosovo mlijeko i kokosovo maslac osiguravaju da je ovo glatko kremirano što je više moguće, ali to je dodatak smrznutog cvjetača koji mu daje vlaknasti poticaj i čini ga dodatnim zadovoljavanjem.

(Slika: Joe Lingeman)

8. Maslac od kikirikija, banana i omotana granola

Ova slatka i slana omotnica omogućuje brz doručak, ručak ili snack. Svaki put kad vam treba nešto zdravlje da bi vam bilo gorivo kroz vaš dan, to je odgovor.

(Slika: Christine Han)

9. Kako prevrtati tofu

Krušeno tofu ima sličnu teksturu kod jajašca i jednako je svestran i pun.

(Slika kredita: Lauren Volo)

10. Kako napraviti čarobnu doručak voćna salata

Ova jedinstvena voćna salata poziva na žitarice kao jednu od primarnih sastojaka, koji daju dovoljno vlakana i bjelančevina kako bi vam pomogli u jutro.