Våra 5 Favorit Pantry Etiketter att ladda ner gratis

Det finns inget roligare att titta på (och okej, skumla över) än ett välorganiserat skafferi-ögonblick. Snyggt staplade hyllor, likformiga burkar, oklanderliga korgar – registrera oss. Det finns en annan sak som alla lustvärda pantries har också: personifierade etiketter på varje burk och burk.

Även om ditt skafferi inte är helt Pinterest-redo, kan du få det ett steg närmare med några supera vackra etiketter. Inte bra på Photoshop och har hemskt handstil? Oroa dig inte – vi har avrundat fem av de sötaste pantryetiketterna som du kan ladda ner gratis och skriva ut hemma. Att komma närmare din drömpantry är bara ett klick bort.

1. Ordbok-inspirerade etiketter

Kristine från The Painted Hive lagde dessa ordbok inspirerade etiketter och levererade PDF och alla anvisningar för att placera dem på tydliga dekaler. Processen är lite inblandad, men så värt det,

Se stegen: Magic Decal Tutorial på The Painted Hive

(Bildkredit: Fab n Gratis)

2. Skivbordspantryetiketter

Om du älskar utseendet på tavlan etiketter men har fruktansvärda handstil, behöver du den här nedladdningsbara från Carolyn på Fab ‘n Free. Skapat av konstnär Emily McDowell, har etiketterna mer än 80 olika livsmedel så att du säkert hittar vad du behöver. Vi tror att de skulle se perfekt ut i en modern bondgård.

Hämta nedladdningen: Gratis Pantry Etiketter på Fab ‘n Free

(Bildkrediter: Juju Sprinkles)

3. Färgglada pantry etiketter

Fräck och charmig är två ord som vi skulle använda för att beskriva dessa etiketter från Juju Sprinkles. Förpackad med färg inspirerades mönster av nyanser av olika floraler (som körsbärsblomningar och primros) och är säkra på att lägga till en personlighetstakt på ditt skafferi. Nedladdningen innehåller mer än 100 specifika etiketter och massor av tomma.

Gör dig redo att skriva ut: 100 Free Designer Pantry Etiketter på Juju Sprinkles

(Bildkrediter: Hej låter göra saker)

4. Industriella pantry etiketter

Om din stil är mer industriell än kvinnlig och du är seriös om etiketter, så vill du gå över till Hey Let’s Make Stuff. Varför spelar det roll om du är seriös? Dessa kräver en Cricut-maskin om du vill att varje brev ska skäras ut. Även om du alltid kan skriva ut dem på en klistermärke, klippa ut varje cirkel och ringa det en dag. Det finns också en matchande uppsättning för kryddburkar.

Se stegen: Vinyl Pantry Etiketter på Hey Låt oss göra saker

(Bildkrediter: My Sweet Savannah)

5. Flowery pantry etiketter

Ringa alla blommiga fläktar: Dessa vackra etiketter från My Sweet Savannah kommer att vara längre än vad som helst som du hämtar på böndernas marknad. Dessa “kransar” är perfekt feminina och idealiska för allt från mjöl och socker till pannkaka mix och havregryn.

Se mer: Pantry Made with IKEA Bokhyllor på My Sweet Savannah