Vår favorit Trader Joe’s saker som sparar oss tid i köket

Bland hyllorna som är utrustade med knäppta mellanmål, oemotståndliga ostar och svala värdiga desserter är de bästa pärlorna hos Trader Joe. Jag pratar om genvägarna som hjälper mig att få middag på bordet ännu snabbare. Den här listan innehåller mina favorit go-to-objekt. Kanske kommer du att upptäcka något nytt för att göra din tid i köket lite enklare.

1. Riced Blomkål, $ 2,50 för 16 uns

Finns i produktionen sektionen, vinner denna ricinerade blomkål oss med bekvämlighet. När det är en tävling mot klockan för att få middag på bordet, är den här väskan snabbare än att blitza ett blomkåls huvud i matprocessorn eller strimla den på en låda. Det är också en vinst för de likformiga “korn” som håller sin form utan att bli för fuktig eller vattnig under tillagningen.

Recept att göra med ristad blomkål

 • Hur man gör den skarpaste blommiga blomkålen
 • Asiatisk Blomkål Stekt Ris med Kalua Fläsk
 • Medelhavet Blomkål Couscous Salad

(Bildkredit: Christine Gallary)

2. Låg-Natrium Kycklingbuljong, $ 2 för 32 ounces

Vi skulle gärna vilja förlita oss på hemlagad kycklinglager hela tiden, men när det kommer till att faktiskt göra det händer är det bara inte i korten. Istället håller vi pantryen med denna boxade häftklammer för allt från snabba weeknightsupper och risotto till braises och stekpannor. Det finns många alternativ där ute, men den här rankades som en favorit i vårt smakprov för sin rena kycklingsmak.

Se hur det jämförs: Vi försökte 5 märken av kycklingbuljong, och här är vinnaren

3. Ginger klistra in, $ 2 för 2,8 ounces

Älska den skarpa biten av ny ingefära, men typ av skräckskalning och rivning det? Du vill kasta ett rör med ingefärapasta i din kundvagn nästa gång du är i affären. Ersatt en för en, den levererar den kryddiga stans du vill ha från fräsch ingefära utan benkroppen. Det kommer att hållas i kylskåpet i ungefär en månad, men du kan också frysa den som ny ingefära.

Använd Ginger Paste i dessa recept

 • Sesam-Ginger Bränd Broccoli
 • Crunchy asiatisk slaw med Ginger-Tahini Dressing
 • Ginger och Cilantro Bakad Tilapia

Braised Bacon och Kale

(Bildkrediter: Maria Siriano)

4. Bagged Kale, från $ 2 till 10 ounces

När kale sallad eller snabbbräda grönsaker finns på menyn, men du är helt inte i humör för att ta itu med de här grupperna, överväg det här med din tidsbesparande lösning. Trader Joe’s är en av de få ställen att få påsar av toskanska sorten.

Recept att göra med Cut Kale

 • Orange Chicken och Kale Stir-Fry
 • Kale Bistro Salad
 • Braised Bacon och Kale

5. Broccoli och Kale Slaw, från $ 2.50 för 10 ounces

En annan kale genväg, denna slaw innehåller också broccoli. Satsen är försedd med torkade körsbär, torkade blåbär, rostade solrosfrön och skingrade mandlar. Utan kitet skulle det vara en tidskrävande sallad att göra på egen hand. Det är tillförlitligt friskt och, som man kan förvänta sig med de flesta Trader Joe produkter, är det ett stort värde.

Cold Lentilsallad med gurkor och oliver

(Bildkrediter: Sarah E Crowder)

6. Ångad linser, $ 3 för 17,6 uns

Finns i produktionen sektionen, dessa förkokta, ångade linser är stora tidsbesparare. Vrid dessa tandiga pulser till kalla sallader, starka vegetariska wraps och bulkade soppor. Dessa franska linser är kokta med en smak av kryddor, vilket ger dem en riktigt fin smak som inte faller platt. Medan du är där, ta några ångade betor för en snabb sallad.

Recept att göra med ångad linser

 • Cold Lentilsallad med gurkor och oliver
 • Färgglad linssallad med valnötter och örter
 • Spicy Lentil Wraps med Tahini sås

BBQ Meatball Sub, med hjälp från frysen gången

(Bildkredit: Lauren Volo)

7. Frystkalkongfettbollar, $ 4 för 16 uns

Ta hem en påse frysta kalkonfettbullar och du har en värld av snabba middags möjligheter till hands. Från klassiska spagetti och köttbullar, för att få smörgås med BBQ sås, kommer dessa frysta köttbullar med en flamsläckt smak som vi har sålt.

Recept att göra med frysta köttbullar

 • One-Pot 30-Minute Zoodles och köttbullar
 • BBQ Meatball Sub med gröna
 • Grillade köttbullar Kebabs

8. Jarred Marinara sås, $ 2,50 för 25 gram

Några nätter kallar för den snabba användningen av Jarred Marinara, och det är helt okej. Medan det finns en hel del vinnande alternativ, är min favorit Organic Tomat Basil Marinara. Den är prissatt bra, innehåller inget tillsatt socker, och är en nära andra till hemlagad.

Recept med Marinara sås

 • Cheesy Ravioli Pasta Bake
 • One-Pot 30-Minute Zoodles och köttbullar
 • Bakad Potatis Shakshuka

Kyckling- och kexgryta

(Bildkredit: Lauren Volo)

9. Kärnmjölk kex, $ 3 för rör på åtta

Hembakade kex är en riktig behandling, men för upptagna weeknights träffar ett rör av fläckiga kärnmjölkkakor platsen. Det är den tröstande sidan som rundar ut en storslagen middagssallad eller skål med soppa och till och med toppar av gryta. Till skillnad från några av de andra valen där ute känner jag mig bättre om att nå dessa kex eftersom de slår över de hydrerade oljorna och artificiella smaker och konserveringsmedel.

Servera kärnmjölkkaka med dessa recept

 • Kyckling- och kexgryta
 • Hur man gör en klassisk tomatsoppa
 • Kyckling linssoppa

10. Fryst rostad potatis med peppar och lök, $ 3 för 24 gram

Hoppa över peeling, hugga och dicing. Denna väska med potatis är en favorit för bekvämlighet och mångsidighet, men också för de tillsatta paprikorna och lökarna som ger en stor smaksticka. Det är ett snabbt och enkelt sätt att svara på samtalet till frukostpotatis och toppat med ett par stekt ägg är det ett av de mest tillfredsställande sätten att laga frukost till middag.

Bli inspirerad: 5 sätt att laga mat med frysta potatis