Åtta smala, motdjupskylare

Du vet hur några kylskåp är så djupa att de sticker ut förbi disken? Tja, det finns en hel genre av apparaten där ute som är gjord för att passa ihop med djupet på disken, vilket eliminerar de besvärliga in-and-outsna i köket. Problemet är att de flesta är minst 36 “breda:

Ett motdjupskylskåp är gruntare än normalt, men utgör i allmänhet lagringskapacitet i sin bredd. De flesta modellerna är 36 tum breda och uppåt. Men några tillverkare har smala modeller för mindre kök, som du ser i listan nedan.

Ett grunt kylskåp gör det inte bara för en smidig passform med bänkskivor. Med dess proportioner kan du också se allt i kylskåpet med större lätthet, så att du är mindre benägen att “förlora” eller glömma saker som stuvas djupt på baksidan av en hylla.

Låt oss ta en titt på några av de smalare kylskåp som finns tillgängliga. De tenderar att vara dyrare än deras djupgående motsvarigheter, men det kan vara värt det för några extra inches i ett litet kök. Dessutom hjälper de till att skapa ett slätare utseende utan jämn högre Kostnaden för en inbyggd modell.

FÖRSTA RADEN:
1 LG LRBP1031
2 Liebherr CS1311
3 Fisher Paykel E522B
4 Toppmötet FFBF285
5 GE GBC12IAXL

ANDRA RADEN:
6 Blomberg BRFB 1040
7 Smeg FAB28U
8 Samsung RB195ABBP

Relaterad: Hög till låg: 10 små kylskåp med kylskåp

(Bilder: tillverkare som länkats ovan)