Trött på White Subway Tile? Du kommer att älska denna Moody Backsplash Trend.

Jag är väldigt in i kakel. Jag har favorit slags kakel. Jag tittar på kakel trender. Jag har skämt om att starta en blogg om kakel (det är inte riktigt ett skämt). Du kan tänka på kakel som ett tråkigt ämne, men det är där du skulle ha fel.

Det finns alltid något nytt i kakelvärlden, någon ny form eller textur eller färg eller konfiguration. På senare tid är jag mycket i utseendet på matt svart kakel ihop med svart injektionsmassa. Det är sofistikerat, det är modernt, det visar inte smuts – en seger runt. (En annan bra titt: Vi är helt obsessade med denna kaklade Backsplash Trend.)

Fortsätt läsa för att se varför jag är så besatt av den.

(Bildkredit: Elle Decoration)

1. Små, tunna tunnelbanor

Från Elle Decoration via SF Girl by Bay, tar jag med dig det här köket backsplash med mager svart mosaikplattor i svart injektion. Formen är som en mindre, skinnigare version av en tunnelbana och jag älskar bara den roliga texturen som denna kombinationsruta skapar.

(Bildkrediter: Est Living)

2. Kvadratiska plattor

Detta moderna kök från Est Living har fyrkantiga plattor (varför använder inte fler personer fyrkantiga plattor ?!) och jag är i de svarta skåpen, apparaterna och hyllorna. En anteckning för alla dessa kök, men det hjälper verkligen om du har bra naturligt ljus. Du vet, för att hålla sakerna alltför mörka.

(Bildkredit: Aktiva kök)

3. Sillbenet kakel

Det här exemplet, från Active Kitchens, kan vara min favorit för alla på grund av hur den använder matt svartfasad tunnelbana för att förbättra text-effekten hos svart-svart-plattan. Genom att sätta i ett sillbenmönster sätter plattorna sig och sitter runt väggen för en livlig effekt.

Det här inlägget sprang ursprungligen på Apartment Therapy. Se det där: Den sofistikerade nya kakelstrenden vi kan inte få nog av

Vad tror du? Kall eller för mörk och moody för din smak?