Return of Larder Skåp

Vi pratar inte om larders väldigt mycket nuförtiden. Den traditionella skafferi – ett litet, kallt förvaringsutrymme som används för att hålla mat färskt – har länge ersatts av modern kylning. Men kärlekskärlek är fortfarande där ute, bara den här gången ses det vanligare i form av ett skåp med skåp:

Ett skåp är en fristående enhet som är ett kors mellan ett köksskåp och förråd. Du kanske kallar det en “garderob för mat”, som Hem och Antikviteter sätter den. De fortsätter:

Stil varierar, men vad [alla skåpförråd] har gemensamt är möjligheten att lagra en rad mat i en kombination av lådor eller utdragskorgar, hyllor och hyllor. De är ofta fullhöjda och innehåller en kall hylla tillverkad av skiffer eller marmor och kanske en serie små hål i dörrarna för luftcirkulationen. Förutom att köpa hylla, kan du få dem till dina egna specifikationer , om du behöver en rymlig inbrott eller en enkel halvhöjd, utdragsversion.

Dessa fem skåp är bara några av de stilar vi har stött på nyligen. Har du ett skåp i skåpet i ditt kök? Berätta för oss om det!