Kitchn Editors avslöjar deras favorit Kirkland Signature Products på Costco

Du har förmodligen redan hört oss sjunga prisningarna av Kirkland Signature-produkter innan. Varumärket Costco är bra. Gilla, riktigt bra. Men vi får köpa något i lagerbutiken kan vara skrämmande (plocka upp något du inte hamnar kärleksfullt och du har 23 liter mayo som kan slösa bort!). Lyckligtvis har vi några ganska uppfattade och passionerade shoppare här på Kitchn.

I morse började vi prata om våra favorit Kirkland Signature-produkter och bestämde oss för att lägga listan i en kort post för att alla skulle se. Ta en titt och lägg till dina favoriter i kommentarerna.

(Bildkrediter: Costco)

1. Kirkland Signature Stretch-Tite Food Wrap, $ 12 för två rullar

Praktiskt taget svär alla på vår personal av dessa saker. “Stretch-tite är det enda plastpappret, enligt min mening. Allt annat är slöseri med din tid och pengar”, säger Associate Food Editor Meghan Splawn. Du hittar Stretch-tite på Amazon eller under det privata varumärket på Costco.

Läs mer: Vårt redaktörs favoritplastband är samma märke inom användningsområden

(Bildkrediter: Costco)

2. Kirkland Signature Cashew Clusters, $ 12 för 32 ounces

Mina föräldrar tar en påse av dessa varje gång de besöker mig och min man. Jag tycker att det är hemligt eftersom de vill snacka på dessa saker under helgen – och mindre för att de vill ge oss en gåva – men det är bra med mig. Varje bite-sized cluster har cashewnötter, mandel och pumpa frön och vi kan inte hjälpa men munch på dem som om de går ut ur stil. När påsen är nästan tom, häller jag krummen på yoghurtens yta.

(Bildkredit: Amazon)

3. Kirkland Signature Organic Applesauce, $ 12 för 24, 3,17 ounce påsar

“Barnens äppelväskor är en av de lägsta i socker och priset är rätt för 24 påsar,” säger Splawn. Och hennes barn gillar dem också, vilket klart är en seger.

(Bildkrediter: Costco)

4. Kirkland Signature Almond Butter, $ 9 för 27 gram

“Jag letar alltid efter mutterbottnar som bara har en ingrediens: rostade nötter”, säger Managing Editor Lauren Kodiak. “Detta mandelsmör passar det kriteriet! Inga tillsatta oljor, salt eller socker – bara ren mandel godhet.”

(Bildkrediter: Costco)

5. Kirkland Signatur Heltorkade Blåbär, $ 9 för 20 ounces

“Jag gillar dessa och deras torkade körsbär. De är mycket och perfekt i havregryn och kakor”, säger Kaitlin Flannery, vår Social Media Manager.

(Bildkrediter: Costco)

6. Kirkland Signature-kryddade tomater, 8 $ för åtta, 14,5-uns burkar

“Tomater är ett köksartiklar som jag alltid antar att jag har till hands och jag har blivit biten förut – jag kommer halvvägs genom att göra chili eller marinarsås bara för att hitta att jag inte har några burkar i skafferiet,” säger bidragsgivare Patty Catalano. “Så jag började strumpa på dessa och jag kunde inte vara mer nöjd. Du får goda bitar av tomat och en fin, inte alltför tjock sås.”

(Bildkrediter: Costco)

7. Kirkland Signature Organic Chicken Stock, $ 12 för sex, 32-uns askar

“Costcos boxade kycklingslager har en riktigt ren men djup kycklingmak och är organisk att starta!” säger Christine Gallary, vår Food Editor-at-Large. “Jag tycker att om jag lägger på det här så finns det så många lätta soppor, braises eller såser jag kan kasta ihop.”

Relaterad: Vi försökte 5 märken av kycklingbuljong, och här är vinnaren

(Bildkrediter: Costco)

8. Kirkland Signature 2-Ply Bath Tissue, $ 19 för 30 rullar

“Köp inte toalettpapper i mataffären”, säger Flannery. “Jag har använt dessa saker i år och du kan inte slå kvaliteten på priset.”

(Bildkrediter: Costco)

9. Kirkland signatur Rwandansk kaffe, $ 38 för två, tre-pund väskor

“Costco whole bean coffee är ett bra balans mellan kvalitet, kvantitet och pris”, säger Splawn. “Det är inte vårt vardagliga kaffe – vi köper från mindre lokala rostare när det bara är våra två – men när vi har massor av houseguests eller under semestern när vi värdar vänner och familj mycket, håller det vår kaffe budget i kontroll. förmodligen viktigast, det smakar bra. ”

(Bildkrediter: Costco)

10. Kirkland Signatur Extra Virgin Olive Oil, 19 dollar för två liter

Jag började nyligen köpa detta baserat på ett annat inlägg som körde på Kitchn. Jag brukade använda California Ranch Olive Oil, men vi går igenom mycket olivolja i mitt hus, så om jag kan få in en större mängd för mindre pengar, det är en vinst – speciellt om det är bra olivolja!

Vilka Kirkland Signature-produkter svär du med? Berätta för oss i kommentarerna nedan.