Jag har hittat min nya favoritvattenflaska och den är gjord av glas

Under de senaste åren har jag blivit mycket i vattenflaskor. Kanske började jag träna mer, eller kanske blir jag bara gammal, men något hände där jag regelbundet fann mig uttorkad. Det finns inget värre än att fånga någonstans – som en konferens eller ett möte – och vara törstig. Det behöver inte vara så när du har en pålitlig vattenflaska.

Jag har gått igenom min rättvisa andel av vattenflaskor. Förra året blev jag besatt av vattenflaskan Hidrate Spark, vilket kostar mycket mer än vad jag skulle vilja erkänna, men det bröt efter ett par månaders användning och kundtjänsten var inte bra. Många plastflaskor som jag har försökt tenderade också att ge bort en plast-y-smak ibland, så jag visste att nästa vattenflaska som jag ville försöka var tvungen att göra i glas.

När jag såg bilderna på dessa nya glasflaskor från Soma visste jag att jag behövde prova en. Det är lite på den dyra sidan på $ 30, men det kan bara vara den perfekta vattenflaskan. Låt mig förklara.

(Bildkrediter: Soma)

Soma är känt för sina snygga vattenfilterkärl. Apartment Therapy har skrivit om dem många gånger tidigare och det är ett varumärke jag litar på.

De nya vattenflaskorna från Soma är lika snäva som deras krukor. De är lite skinnigare och lättare jämfört med andra glasflaskor som jag har provat. Vattenflaskorna håller 17 uns vatten (den perfekta storleken). Den är tillverkad av BPA-fri, splittringsbeständigt glas och täckt i en fin silikonhylsa. Det är också diskmaskin säkert (förutom locket). En del av vattenflaskans lock är tillverkad av bambu, som kommer från en hållbar källa. .

  Gör vinter bättre med en inomhus picknick. Du behöver bara 7 saker.

Jag har tappat denna vattenflaska en handfull gånger och det har varit helt bra. Jag älskar flaskans skinnigare form jämfört med andra glasflaskor. Det är också super lätt, så det är lätt att luta runt. Silikonärmarna finns i en mängd olika färger, som alla är vackra.

Köp det!

Soma glas vattenflaska, $ 30 (normalt $ 34)

Jag har bara ett problem med flaskan: bambuhatten. Kepsen består faktiskt av två delar: bambuskölden och den plastiska vita kåpan under bambu. Jag kan redan säga att bambuet bleknar lite efter en månad eller så för användning. Det glider också av den vita plastdelen för lätt när jag tar tag i vattenflaskan från toppen. Det är inte en enorm handlar om vattenflaskans funktion, men det tar bort från produktens släthet.

Fler inlägg på vattenflaskor

  • Detta är min favorit vattenflaska för resor
  • Varför tar jag aldrig min vattenflaska när jag reser