Idag är dagen att få en KitchenAid Stand Mixer (och 3 av de viktigaste bilagorna)

Kökshjälp Professional 5 Plus Stand Mixer in Ice Blue

KitchenAid Professional 5 Plus stativmixer i isblå
$ 199
Amazon.com

Amazon har sin stora Prime Day-försäljning idag och hoppas kunna locka kunderna till jul i juli. Det finns några bra erbjudanden på en hel del saker i köket – är det dags för att få den härliga robins äggblå blandaren du har efterlyst så länge? Här är en närmare titt – plus tre tillbehör som jag tycker är värda att ha.

Denna mixer är en fantastisk affär – bara 200 kronor för professionell nivåmodell med lyftskålsmekanismen. Det är dock renoverat. Om du föredrar dina mixers helt helt nya ur lådan, prova den här:

Kökshjälp PRO 500 Series 5-Quart Lift Style Stand Mixer

KitchenAid PRO 500 Series 5-Quart Lift Style Stand Mixer
$ 299,99
Amazon.com

Koboltfärgen är också ganska bra.

Om du handlar om bilagor, här är mina tre. Den första handlar om allvarlig försäljning. Och OK, det är inte en bilaga, men det är ett sött tillbehör till din mixer, om du har en plats att uttrycka det.

Rev-A-Uppställning Stand Mixer Lift

Rev-A-Shelf Stand Mixer Lift
$ 94,46
Amazon.com

Detta är till salu från ca $ 300. Det är en kraftig hiss som låter dig montera din monteringsmaskin inuti ett skåp, och lyfta det smidigt och enkelt med en spak. Om du har utrymme att dölja din mixer bort, så är det sättet att göra det.

Kökshjälp KPEXTA Stand-Mixer Pasta-Extruder

KitchenAid KPEXTA stativ-mixer pasta-extruder
$ 159,99
Amazon.com

Jag stör inte med de flesta KitchenAid-bilagorna, men jag älskar den här. Det är en extruder som gör alla olika former av pasta. Jag laddar upp det ett par gånger om året och gör stora sorters bucatini och rigatoni – som fryser vackert. Det är en investering i en bilaga, men om pasta är en del av din hushållsrutin rekommenderar jag det. Jag använder den mycket mer än min handskruvade pastaplåstillverkare.

  • Läs en recension: Produktrecension: KitchenAid Pasta Press Attachment
Kökshjälp KN211WW 11-Wire Whip

KitchenAid KN211WW 11-Wire Whip
$ 28,61
Amazon.com

Sist men inte minst, min favorit “attachment” – tyngre, tätare rostfritt stålpipa som går med de större skålliftarna KitchenAid mixermodeller. Jag önskar att detta kom i lådan med mixern; den är långt överlägsen den mindre piska som följer med mixern.

  • Läs en recension: KitchenAid 11-Wire Whip: Mixer Attachment du visste inte att du behövde

Hittade några bra Amazon Prime Day-erbjudanden? Lämna en länk nedan och dela!