Gör vinter bättre med en inomhus picknick. Du behöver bara 7 saker.

Den värsta delen av vintern? Det är inte sommar! Och det betyder att du inte kan ha picknick. Om du inte kan. Medan temperaturerna fortsätter att kyla oss i februari, överväga att planera en inomhus picknick. Du behöver bara några saker – och vi gissar att du redan har dem.

1. filtar

Kanske är den viktigaste ingrediensen när det gäller att bli mysig, filtar är ett måste, måste, måste-ha. Du behöver minst en som din bas, och flera fler för att folk ska snuggla upp med.

2. kuddar

Lägg till ännu mer mjukhet med massor av kuddar och kuddar. Folk kanske gillar att sitta eller luta sig på dem medan de äter. Och de kommer att vara till nytta när människor börjar drifta i en matkoma. Tips: Täck dem i gamla, extra kuddväskor bara om det finns några spill!

3. En Makeshift-tabell

För att äta lite lättare, lägg till något slags förhöjt bord till picknicken. Det kan vara ett legit bord (vi tittar på dig, soffbord!) Eller något mer improviserat. Kan vi föreslå några buntar av böcker, en frukost-i-bäddbricka eller en upp och ner kartong?

Läs mer: Små utrymmen: Kaffebordsmatsal

4. Koppar med lock

Om du planerar att servera rött vin, te eller verkligen någon vätska, spela det säkert och hoppa över de traditionella kopparna och glasögonen. Använd i stället kaffebryggar, termoser eller Mason-burkar. På det här sättet, om någon slår en över, har du minst en 50/50 chans att det kommer att finnas ett lock på att innehålla röra.

(Bildkrediter: Apartment Therapy)

5. Vinter Picnic-Friendly Food

Så mycket som vi älskar en bra smörgås och pasta sallad sida, är traditionell sommar picnic mat förmodligen inte din väg att gå här. Planera istället en meny som låter dina vänner känna sig fulla, varma och glada.

Några menyförslag

  • En Tex-Mex Comfort Food Menu för din nästa snödag
  • Koreansk-stil nötkött och Broccoli skål
  • Krämig soltorkad tomat Fettuccine
  • Gooey, Crunchy, Chokladfyllda S’mores Pie

6. Musik

Oavsett om det är med en trådlös högtalare, en bärbar dator eller till och med telefonen, måste du ställa in några låtar att spela under din måltid. Det kommer inte bli några fåglar som kvittrar, så Top 40 måste göra.

7. Eftermiddagsunderhållning

Vissa människor kan somna (se punkt 2), men för dem som fortfarande är vakna efter måltiden behöver du något att underhålla dem med. Har några färgböcker, brädspel, tidningar eller spelkort i närheten. Eller för att du är inne, det finns en sak du kan göra som du inte kan verkligen göra mitt i en park: titta på en film. En punkt för vintern!

Vad ska vi titta på: 10 matfilmer och visar att strömma på Netflix just nu