Gör Big-Batch Cocktails i sommar i denna jätte Mason Jar

När snön smälter långsamt från marken (och i våra hjärtan) kan vi äntligen se det lilla löfte som är sommar. Det kan bara vara april – bara början på våren – men jag drömmer redan om allt jag vill göra när det är juli. Jag planerar att gå till stranden, läsa alla böcker, göra konstiga men coola popsicles (mer om det senare) och dricka alla drycker.

När jag talade om drycker hittade jag nyligen denna underbara (men praktiska) två-gallon Mason-burkdispenser som skulle vara ganska perfekt för den sommaren underhållande som jag också har drömt om. Tänk bara på alla de stora batchcocktailsna du kan göra (och visa upp) i den här saken! Just nu kan du köpa den på Amazon för lite mindre än $ 20.

Ett inlägg som delas av Faith Durand (@faithdurand) den

Köp det!

Estilo 2 gallon Glass Single Mason Jar Dryck Dryck Dispenser, $ 20

Denna dryck dispenser är i grunden en jätte Mason burk med en spigot. Det är en klar glasbehållare med en skruvplåt på metall, vilket gör det enkelt att fylla med dina favoritdrycker. Jag tycker att de skulle vara bra för en stor familjevenemang eller utomhuspicknick med vänner.

Behöver du lite mer inspiration? Du kan se ovanför att redaktören Faith Durand använde en liknande glasdrycksdispenser (men inte en jätte Masonburk) för att dekorera ett utomhusbord på en fest för några år sedan.

Pitcher Drinks för varmt väder underhållande

  • Blood Orange Mimosa Pitcher Cocktail
  • 4 juli Wine Sparklers
  • Ananas Rum Sunset Punch
  • Frukost Sangria
  • Bomb Pop Cocktail Pitcher
  • Easy Pitcher Cocktail Recept: Jordgubbs Basil Margaritas