En inblick i den nya HomeSense Store – Öppnande idag!

Ända sedan HomeGoods moderbolag, TJX, meddelade att HomeSense – en spinoff-kedja med butiker med ännu större och bättre hemskärmar – äntligen kom till USA, har jag blivit avskalade för nyheter på butiken jag kunde få. Den första öppnade tidigare i sommar i Framingham, Massachusetts, som ligger nära, men inte tillräckligt nära för att jag ska kunna zip över till efter arbetet. Den andra affären i East Hanover, New Jersey, å andra sidan. Jo det kan jag. Och jag gjorde!

Butiken öppnar officiellt idag! Men jag fick en snuskig tidigare i veckan. Här är vad jag såg.

Till att börja med är platsen enorm. Det tog mig som kändes för evigt att vandra de noggrant organiserade gångarna. Kvinnan som gav mig en rundtur visste inte ens hur många kvadratmeter butiken var för att den var så stor. Låt oss kalla det en cool tre miljoner? Det låter ungefär rätt.

Här är några av höjdpunkterna från min promenad, vandring.

Det ikoniska SMEG-kylskåpet

(Bildkredit: Taylor Nulk)

1. SMEG kylskåp

Jag förväntade mig inte att se stora hushållsapparater, men det gjorde jag. Till exempel, denna super-trendiga och kraftigt diskonterade $ 1,999 SMEG kylskåp.

Kök gångar komplett med köksredskap, bakeware och disk sätter

(Bildkredit: Taylor Nulk)

2. Massor av köksprylar

OXO, ett av våra favoritvänliga köksvarumärken, presenterades framträdande i verktygssektionen. Det fanns också massor av KitchenAid, Kate Spade, Simple Human och mycket mer.

(Bildkredit: Taylor Nulk)

3. Ton organiserande saker

Se den här bilden? Tänk nu tre rader av saker som detta. Om du inte kan räkna ut hur man organiserar ditt kök efter en resa till HomeSense kan det inte vara något hopp för dig.

Fantastiska bitar för alla startkök

(Bildkredit: Taylor Nulk)

4. Billigt köksredskap

Det var riktigt Lenox där! Och Waterford! Verkliga namn märken som din mamma har hört talas om, på den billiga. Tips: Det fanns också All-Clad-krukor och kokkärl.

En super rabatterad Magnolia matta från Joanna Gaines

(Bildkredit: Taylor Nulk)

5. Mattor

Tre ord: rabatterade Magnolia mattor! Som i Chip och Joanna Gaines. Du kan också få de stora möblerna och tillbehören att klara rummet. Jag pratar barstolar, matsalbord, vaser och mycket mer.

Chic matsal upprättad
HomeSense i East Hanover, New Jersey, öppnas idag (7 september). Platsen i Framingham, Massachusetts, är redan öppen. Ytterligare platser – inklusive Ocean Township, New Jersey och Westwood, Massachusetts – är slated att öppna senare i år.
Du vet hur vanligtvis när du hamnar i HomeGoods för en bildram, hamnar du också med sju ljus? HomeSense är så, men med ännu mer impuls köper. Varnas.

Har du varit i en av de nya butikerna än?