Detta är den billigaste platsen jag har hittat att köpa LaCroix – och det blev helt förvånad över mig

Kitchns huvudkontor är hela tiden fylld med LaCroix i olika smaker. (Vi röstar för närvarande mellan Coconut och Tangerine. Om du är nyfiken, är Tangerine nästan lika bra en Pamplemousse.) Och det är en bra fördel när du är på kontoret – speciellt när du är knuten till sakerna.

Men jag jobbar på distans mesteparten av tiden. Och det finns saker som heter helger. Så för att ha råd med min vana (er beroende) utanför kontoret, har jag blivit lite besatt av att kolla priserna på det ikoniska mjuka vattnet.

Jag hittade nyligen det bästa jag någonsin har sett, och jag är fortfarande snäll överraskad!

Pris Chopper, CVS och Big Lot av mig alla har 12-pack lådor för 4,99 $, vilket jag var anständigt nöjd med. Men då såg jag det … Aldi har lådor med 15 burkar (det är tre mer än de andra lådorna!) För bara 3,99 kr! Och det är inte bara en fluke – jag har sett den här affären som erbjuds där ett par gånger nu.

(Bildkrediter: Aldi)

Varför blev jag så förvånad? Till att börja med är det en legit bra affär. Gör matte och det fungerar till omkring 26 cent per burk, vilket är det billigaste jag har kunnat hitta det någonstans (jämnt jämfört med onlinepriser).

(Bildkrediter: Aldi)

För det andra, medan Aldi har några namnmärken, är butiken också stor på egna märken. Så första gången jag märkte LaCroix, förväntade jag mig inte att se den. Och Aldi har faktiskt sin egen version av LaCroix kallad Belle Vie under PurAqua-etiketten. Det är $ 2,99 för 12 burkar.

En sak som är värt att påpeka är att Aldi inte har några smaker när som helst (vanligtvis runt tre olika), och de är inte alltid samma. Så länge du inte är alltför kräsen och villig att prova nya smaker, är Aldi definitivt en livskraftig LaCroix-leverantör för din smaksatta vattenlevande vana.

På en relaterad anteckning: Jag vill prova Belle Vie-grejerna vid mitt nästa besök. Har du haft det förut? Berätta om det i kommentarerna nedan!